Kasvohoidot

Kasvohoidot tarjoavat ihanteellisen tavan hoitaa ja hemmotella ihoasi. Ne ovat suosittu kauneudenhoitomenetelmä, joka auttaa parantamaan ihon kuntoa, poistamaan epäpuhtauksia ja edistämään terveen hehkun säilymistä.

Kasvohoidon aikana iho puhdistetaan perusteellisesti ja hellävaraisesti. Käytetään erilaisia tuotteita, kuten puhdistusmaitoja, kuorintoja ja kasvovesiä, jotka auttavat poistamaan likaa, kuollutta ihosolukkoa ja tukkeutuneita huokosia. Tämä auttaa ihoa hengittämään paremmin ja edistää uudistumista.

Kasvohoidossa käytetään myös erilaisia hoitotuotteita ja seerumeita, jotka räätälöidään ihotyyppisi mukaan. Ne voivat sisältää kosteuttavia ainesosia, vitamiineja, antioksidantteja ja muita ihoa ravitsevia aineita. Nämä tuotteet auttavat palauttamaan ihon kosteustasapainon, vähentämään ikääntymisen merkkejä ja parantamaan ihon tekstuuria.

Kasvohoidot voivat sisältää myös hierontaa, joka auttaa rentouttamaan kasvolihaksia ja parantamaan verenkiertoa. Hieronta edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä auttaa vähentämään ryppyjä ja antaa iholle nuorekkaan ulkonäön. Lisäksi hieronta auttaa lievittämään stressiä ja jännitystä, mikä voi heijastua kasvojen ilmeisiin.

Käytämme myös erilaisia erikoistekniikoita, kuten höyrytystä, kuuma- ja kylmähoitoja sekä naamioita. Höyrytys avaa huokoset ja auttaa tehokkaasti poistamaan epäpuhtauksia. Kuuma- ja kylmähoidot puolestaan stimuloivat verenkiertoa ja auttavat napakoittamaan ihoa. Naamiot antavat iholle lisäravintoa ja kosteutta, jolloin iho tuntuu pehmeältä ja säteilevältä.

Käytämme kasvohoidoissa laadukkaita tuotteita kuten Maria Entrich luonnonkosmetiikkaa, Dermaceutics Laboratoire ja Casmara.

Kasvohoidot sopivat kaikille ihotyypeille ja ne voidaan räätälöidä vastaamaan yksilöllisiä tarpeita. Olipa kyseessä kuiva iho, rasvainen iho, ikääntyvä iho tai herkkä iho, ammattitaitoinen kosmetologimme Mai auttaa ja opastaa löytämään oikean hoidon juuri sinulle.

Tervetuloa Mai Beautyyn kasvohoitoihin Tammelan puistokatu 17, Tampere

Kasvohoito

Perus kasvohoito on tehokas tapa hoitaa ja piristää ihoasi. Se sisältää puhdistuksen, kuorinnan ja kosteutuksen ja hieronnan, jotka auttavat ihoasi näyttämään nuorekkaalta ja säteilevältä. Kasvohoito poistaa likaa, kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia, parantaa ihon tekstuuria ja edistää terveen hehkun säilymistä.

Ennen hoitoon tuloa on tärkeää keskustella kosmetologimme kanssa ennen kasvohoidon aloittamista ja ilmoittaa kaikista terveysongelmista tai lääkityksistä, joita käytät. Näin pystymme arvioimaan yksilölliset riskit ja hyödyt sekä antamaan suosituksia hoitoon liittyen.

Aqua Peel

Aqua Peel kasvohoito on tehokas ja innovatiivinen hoitomenetelmä, joka syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoasi samanaikaisesti. Hoidon aikana käytetään erityistä laitetta, joka hellävaraisesti kuorii ja imuroi epäpuhtauksia ihon pinnalta sekä kosteuttaa iho syvältä ilmakuplien ja hoitonesteiden avulla. Aqua Peel hoito poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, tukkeutuneita huokosia ja ylimääräistä talia, samalla kun kosteuttaa ihoa syvältä.

Aqua Peel kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille ja auttaa parantamaan ihon rakennetta ja ulkonäköä. Se vähentää huokosten näkyvyyttä, tasoittaa ihon sävyä, häivyttää juonteita ja ryppyjä sekä antaa iholle terveen hehkun. Hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeältä, raikkaalta ja kosteutetulta.

Aqua Peel kasvohoito on nopea ja miellyttävä tapa hoitaa ihoa. Hoidon jälkeen voit palata heti normaaliin päivärytmiisi. Ei palautumisaikaa.

Ultra-ääni

Ultra-ääni kasvohoito on tehokas hoitomenetelmä, joka hyödyntää korkeataajuista ääniaaltoa ihon puhdistamiseen, kuorintaan ja ihonhoitoaineiden syväimeyttämiseen. Ultra-ääni värähtelee hellävaraisesti ihon pinnalla, poistaen kuolleita ihosoluja, tukkeutuneita huokosia ja epäpuhtauksia.

Ultra-ääni kasvohoito auttaa parantamaan ihon tekstuuria, tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään juonteita. Hoito myös stimuloi kollageenin tuotantoa, mikä tekee ihosta kiinteämmän ja nuorekkaamman näköisen. Ultra-ääni edistää myös ihonhoitotuotteiden imeytymistä syvemmälle ihoon, mikä tehostaa hoitovaikutuksia.

Ultra-ääni kasvohoito on turvallinen ja miellyttävä hoitokokemus. Hoito ei aiheuta kipua tai epämukavuutta, ja se sopii erinomaisesti herkälle iholle. 

Hoidon jälkeen ei suositella suoraa aurinkoa iholle. Ei suositella raskaana oleville naisille tai imettäville äideille. Henkilöillä, joilla on aktiivinen syöpä tai syöpähoidot meneillään, ultraääni kasvohoitoa ei suositella.

Timanttihionta

Timanttihionta kasvohoito on tehokas tapa hoitaa erilaisia iho-ongelmia, kuten aknearpia, pigmenttimuutoksia ja epätasaista ihon sävyä. Hoito myös edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä tekee ihosta kiinteämmän ja nuorekkaamman näköisen. Tulokset näkyvät usein jo ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suositellaan useampia hoitokertoja.

Hoidon aikana timanttikärki kuluttaa hellästi ihon pinnalla olevia kuolleita ihosoluja pois. Samalla laite imee kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet pois, jolloin iho näyttää raikkaammalta ja heleämmältä. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä, vähentämään juonteita ja ryppyjä sekä parantamaan ihon tekstuuria. Timanttihionta kasvohoito on kivuton ja sopii useimmille ihotyypeille.

Hoidon jälkeen ei suositella suoraa aurinkoa iholle. Henkilöillä, joilla on roaccutan kuuri, hoitoa ei suositella.

RF- kasvohoito

RF kasvohoito eli radiofrekvenssihoito on tehokas menetelmä ihon kiinteyttämiseen ja ryppyjen vähentämiseen. Hoidossa käytetään radioaaltoteknologiaa, joka stimuloi ihon kollageenin tuotantoa ja parantaa ihon elastisuutta.

RF kasvohoito toimii lämmittämällä ihon syviä kerroksia kontrolloidusti. Tämä lämpöenergia stimuloi kollageenisäikeiden supistumista ja uudistumista, mikä tekee ihosta kiinteämmän ja nuorekkaamman näköisen. Hoito myös parantaa ihon verenkiertoa, jolloin iho saa enemmän ravinteita ja happea.

RF kasvohoito sopii erinomaisesti juonteiden, ryppyjen ja löysän ihon hoitoon. Hoitoa voidaan käyttää kasvojen, kaulan, dekolteen ja vartalon alueilla. Tulokset näkyvät yleensä jo ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suositellaan useita hoitokertoja.

RF kasvohoito on miellyttävä ja kivuton hoitokokemus. Hoidon aikana voi tuntua lievää lämmön tunnetta iholla, mutta se ei aiheuta kipua tai epämukavuutta.

Hoidon jälkeen voi palata välittömästi normaaliin päivärytmiin, sillä hoito ei vaadi erityistä palautumisaikaa.

Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas hoitomenetelmä, joka edistää ihon uudistumista ja parantaa sen ulkonäköä. Hoidossa käytetään pieniä neuloja sisältävää laitetta, joka luo kontrolloituja mikrovaurioita ihoon. Nämä mikrovauriot stimuloivat ihon luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Mikroneulauksen avulla voidaan vähentää juonteita, arpia, hyperpigmentaatiota ja ihon epätasaisuuksia. Neulauksen aiheuttamat mikrovauriot käynnistävät ihon parantumisprosessin, mikä johtaa uuden kollageenin ja elastiinin muodostumiseen. Tämä tekee ihosta kiinteämmän, tasaisemman ja nuorekkaamman näköisen.

Hoidossa käytettävät neulat voivat vaihdella pituuden mukaan, jolloin voidaan vaikuttaa eri iho-ongelmiin eri syvyyksillä. Hoidon aikana voi tuntua lievää pistelyä tai epämukavuutta, mutta se on yleensä hyvin siedettävää. Tarvittaessa voidaan käyttää puuduttavaa voidetta hoitokokemuksen mukavuuden lisäämiseksi.

Mikroneulauksen jälkeen iho voi olla punoittava ja herkkä, mutta nämä oireet yleensä häviävät muutamassa päivässä. Hoitoa seuraava paranemisaika vaihtelee yksilöllisesti neulan pituuden ja hoidon intensiteetin mukaan. 

Jos sinulla on aktiivinen ihottuma, ruusufinni, herpes tai jokin muu tulehduksellinen ihosairaus, mikroneulauksen suorittaminen voi pahentaa tilannetta. On parempi odottaa, kunnes ihosairaus on rauhoittunut ennen kuin harkitset mikroneulausta.

Henkilöillä, joilla on voimakas ruusufinni tai laajentuneita verisuonia kasvoissa, mikroneulauksen käyttö voi aiheuttaa ihon ärsytystä ja verenvuotoa. Tämä johtuu siitä, että neulaus voi vahingoittaa herkkää ihon pintaverenkiertoa.

Mikroneulausta ei suositella raskaana oleville naisille tai imettäville äideille.

Jos sinulla on immuunijärjestelmän heikkoutta tai sairauksia, jotka voivat vaikuttaa ihon paranemiskykyyn, mikroneulausta ei suositella.

Henkilöillä, jotka ovat parhaillaan syöpähoitojen, kuten kemoterapian tai sädehoidon, alaisia, mikroneulausta ei yleensä suositella. Hoito voi aiheuttaa liiallista ärsytystä ja hidastaa ihon paranemista.

Ilmoita, kun saatavilla. Anna sähköpostiosoitteesi ja saat ilmoituksen, kun tuotetta on varastossa.