Pigmentointipalvelut

Pigmentointi on suosittu menetelmä kauniiden kulma, huuli ja eyelinerin pitkäkestoisten lopputulosten saavuttamiseksi.

Pigmentoinnin avulla voidaan saavuttaa luonnollisen näköiset tulokset, jotka kestävät pitkään. Menetelmä sopii erityisesti niille, jotka haluavat säästää aikaa meikkaamisessa tai joilla on vaikeuksia luoda symmetrisiä ja tasaisia piirteitä. Pigmentointi voi myös auttaa niitä, joilla on ohuet tai harvat kulmakarvat, vähentämään arpien näkyvyyttä tai korjaamaan epäsymmetrisiä huulia.

Pigmentointi suoritetaan käyttäen erittäin hienoa neulaa, jolla väriainetta viedään ihoon haluttuun syvyyteen. Menetelmä on yleensä kivuton, ja voidaan tarvittaessa käyttää paikallista puudutusta hoitokokemuksen mukavuuden lisäämiseksi. Pigmentointi vaatii muutamia hoitokertoja, jotta lopullinen tulos saavutetaan.

Käytössämme on PhiBrows pigmentit, Swiss Colors pigmentit

Koulutettu ja sertifioitu kosmetologimme Mai osaa arvioida asiakkaan ihon sävyä, rakennetta ja toiveita luodakseen yksilöllisen pigmentointisuunnitelman. Laadukkaat väriaineet ja steriilit työvälineet takaavat turvallisen ja tarkan lopputuloksen.

Suosittelemme kaikkia pigmentointi asiakkaita varaamaan ensin konsultointiajan jotta pystymme tekemään  hoitosuunnitelman.

Pigmentointia ei suositella raskaana oleville naisille tai imettäville äideille.

Jos on aktiivinen tulehdus tai ihosairaus pigmentointialueella, kuten akne, ruusufinni tai ihottuma, pigmentointi voi aiheuttaa komplikaatioita tai pahentaa tilannetta.

Henkilöillä, joilla on veren hyytymishäiriöitä tai käyttävät veren hyytymistä estäviä lääkkeitä, pigmentointi voi aiheuttaa verenvuotoa ja vaikeuttaa paranemisprosessia. Tällaisissa tapauksissa on tärkeää keskustella lääkärin kanssa ennen pigmentointia.

Jos on tiedossa olevia allergioita pigmentointiväreille tai pigmentointialueen käyttämille aineille, on tärkeää keskustella ennen pigmentointia. Allergiset reaktiot voivat aiheuttaa ärsytystä, kutinaa ja muita komplikaatioita.

Jos on ollut aikaisemmin komplikaatioita pigmentoinnista tai sinulla on arpi- tai hypertrofisia arvenmuodostuksia, pigmentointi voi aiheuttaa lisäriskejä. Tällaisissa tapauksissa on tärkeää keskustella kokeneen ammattilaisen kanssa ennen pigmentointia.

Jokainen tapaus on yksilöllinen, ja siksi on tärkeää keskustella pigmentoinnista ennen hoidon suorittamista.

Huulten pigmentointi

Huulten pigmentointi menetelmä mahdollistaa halutun värin ja muodon luomisen huulille, mikä antaa huulille täyteläisemmän, symmetrisen ja huolitellun ulkonäön.

Menetelmä voi korjata epäsymmetriset huulet, peittää huulen värin epätasaisuudet ja luoda huulille selkeän rajauksen. Lisäksi huulten pigmentointi voi antaa huulille luonnollisen huulipunan ilman päivittäistä meikkaamista.

Huulten pigmentointi voi kestää useita vuosia, mutta sen kesto voi vaihdella yksilöllisesti ihon tyypin, aineenvaihdunnan ja elämäntavan mukaan. Pigmentointia voidaan tarvittaessa päivittää uudelleen, jotta huulet pysyvät aina halutun näköisinä.

Huulten pigmentointi voi aiheuttaa lievää turvotusta ja punoitusta hoidon jälkeen, mutta nämä oireet yleensä häviävät muutamassa päivässä. Kosmetologimme Mai antaa ohjeet jälkihoidosta ja neuvoo asiakasta huulten hoitamisessa paranemisprosessin aikana.

Kulmien pigmentointi

Kulmien pigmentointi on menetelmä jolla saavutetaan kauniit ja meikatut kulmakarvat. Tämä menetelmä mahdollistaa halutun muodon, tiheyden ja värin luomisen kulmakarvoille, mikä auttaa korostamaan kasvojen piirteitä ja antaa kauniin kehyksen silmille.

Kulmakarvojen pigmentointi sopii erityisesti niille, joilla on harvat, epätasaiset tai ohuet kulmakarvat, sekä niille, jotka haluavat säästää aikaa päivittäisessä kulmakarvojen meikkaamisessa.

Eyeliner pigmentointi

Eyeliner-pigmentoinnilla saadaan kauniisti korostetut silmät ilman päivittäistä meikkaamista. Tämä menetelmä mahdollistaa tarkan ja kestävän silmänrajauksen luomisen, joka korostaa silmien muotoa ja antaa katseelle intensiivisyyttä.

Menetelmä mahdollistaa erilaisten silmänrajaustyylien luomisen, kuten ohuen ja luonnollisen rajauksen tai rohkean ja dramaattisen siiven. Eyeliner-pigmentointi sopii erityisesti niille, jotka haluavat säästää aikaa päivittäisessä silmämeikissä ja saavuttaa aina täydellisen silmänrajaustuloksen.

Pigmentointien poisto

Pigmentoinnit  ja microblading voivat olla upea tapa korostaa kasvojen piirteitä tai parantaa kulmakarvojen tai huulten muotoa. Kuitenkin, joskus voi syntyä tarve poistaa tai korjata näitä pigmentointeja. Onneksi on olemassa useita tehokkaita menetelmiä pigmentointien poistamiseksi, jotka voivat palauttaa ihosi kauniin luonnollisen ilmeen.

Sharp Removal tarjoaa erinomaisen menetelmän epäonnistuneiden kestopigmentointien tai microbladingin poistamiseen. Menetelmässä käytetään pigmentointikonetta yhdessä Sharp Removal -poistoaineen kanssa, joka kemiallisesti poistaa pigmenttivärin hoidettavalta alueelta.

Sharp Removal -käsittelyn jälkeen ei jää arpia. Yleensä pigmentin poistoon tarvitaan 1-4 käsittelykertaa. Tarvittaessa toinen käsittely voidaan tehdä 2-3 kuukauden kuluttua, kun iho on täysin parantunut.

On hyvä muistaa, että tarvittavien käsittelykertojen määrä vaihtelee yksilöllisesti. Useita tekijöitä on otettava huomioon, kuten värin laatu, pigmentointitekniikka, pigmentoinnin ikä ja syvyys. Myös ihotyyppi ja poistoprosessiin vaikuttavat tekijät, kuten ihon laatu, ikä, hormonitoiminta, stressitaso, sairaudet, lääkitys, ilmasto ja asianmukaisesti noudatettu kotihoito, vaikuttavat poistotoimenpiteeseen.

On tärkeää huomioida, että poistotoimenpiteeseen ja jälkihoitoon sitoutuminen vaaditaan asiakkaalta. Noudattamalla annettuja ohjeita ja huolehtimalla asianmukaisesta jälkihoidosta saavutetaan paras mahdollinen lopputulos.

Ennen & jälkeen

Kun valmistaudut pigmentointikäsittelyyn, on hyvä ottaa huomioon muutamia tärkeitä asioita. Tässä on muutamia vinkkejä valmistautumiseen:

 1. Konsultointi: Ennen pigmentointikäsittelyä on suositeltavaa varata aika konsultaatioon kosmetologimme kanssa. Mai arvioi ihosi kunnon, keskustee toiveistasi ja antaa sinulle tarvittavat ohjeet.

 2. Vältä verenohennuslääkkeitä: Joitakin verenohennuslääkkeitä ja luontaistuotteita tulisi välttää muutama päivä ennen pigmentointikäsittelyä. Tämä voi vähentää mahdollista verenvuotoa tai mustelmia hoidon aikana.

 3. Vältä alkoholia ja kofeiinia: Alkoholin ja kofeiinin kulutus voi lisätä ihon herkkyyttä ja verenkiertoa, mikä voi vaikuttaa pigmentointikäsittelyn tulokseen. On parasta välttää niitä ainakin päivä ennen hoitoa.

 4. Vältä auringonottoa ja solariumia: Suojaa pigmentointialue auringolta vähintään kaksi viikkoa ennen käsittelyä. Liiallinen auringonotto voi tehdä ihosta herkemmän ja aiheuttaa värin epätasaista asettumista.

 5. Vältä karvanpoistoa: Vältä karvanpoistoa, kuten vahausa tai nyppimistä, pigmentointialueella vähintään viikon ajan ennen käsittelyä. Karvanpoisto voi ärsyttää ihoa ja tehdä siitä herkemmän pigmentointikäsittelylle.

 6. Pidä iho puhtaana ja terveenä: Hyvä ihonhoito ennen pigmentointia auttaa varmistamaan parhaan mahdollisen tuloksen. Pidä iho puhtaana ja kosteutettuna ja vältä voimakkaita kemikaaleja tai hankausta iholle.

 7. Keskustele lääkärin kanssa: Jos sinulla on jokin ihosairaus, krooninen sairaus tai olet raskaana, keskustele lääkärisi kanssa ennen pigmentointikäsittelyä. Joissakin tapauksissa saattaa olla tarpeen saada lääkärin suositus tai odottaa, kunnes tilanteesi on vakaa.

 

Hoidon jälkeen on erittäin tärkeää noudattaa kosmetologimme antamia hoito-ohjeita, jotta varmistetaan pigmentoinnin parhaat mahdolliset tulokset ja nopea paraneminen.

 1. Pidä alue puhtaana: Pidä pigmentointialue puhtaana ja kuivana hoidon jälkeen. Vältä koskettamasta tai hieromasta pigmentoitua aluetta, jotta vältytään infektioriskiltä ja värimuutoksilta.

 2. Vältä kosmetiikkaa: Vältä meikin käyttöä pigmentointialueella vähintään viikon ajan hoidon jälkeen. Meikki voi ärsyttää ihoa ja estää paranemista. Käytä vain ammattilaisen suosittelemia hoitotuotteita, kuten rauhoittavia voiteita tai balsamia.

 3. Suojaa alue auringolta: Suojaa pigmentointialue auringolta suorassa auringonvalossa vähintään kahden viikon ajan hoidon jälkeen. Auringonvalo voi vaikuttaa pigmentoinnin pysyvyyteen ja aiheuttaa värimuutoksia. Käytä aurinkosuojavoidetta, kun olet ulkona ja vältä solariumin käyttöä.

 4. Vältä kosteuden altistumista: Vältä pigmentointialueen kastumista tai liiallista hikoilua hoidon jälkeen. Vältä saunomista, kuumia suihkuja tai uintia ainakin viikon ajan. Liiallinen kosteus voi heikentää pigmentoinnin asettumista ja aiheuttaa värimuutoksia.

 5. Vältä voimakasta fyysistä rasitusta: Vältä voimakasta fyysistä rasitusta ja raskasta liikuntaa hoidon jälkeen muutaman päivän ajan. Hikoilu ja liiallinen kitka voivat ärsyttää ihoa ja hidastaa paranemista.

 6. Vältä kuorivia tai kuivattavia aineita: Vältä käyttämästä tuotteita, jotka voivat kuivattaa tai kuoria pigmentointialuetta. Tämä voi sisältää tuotteet, jotka sisältävät retinolia, glykolihappoa tai bentsoyyliperoksidia. Käytä sen sijaan ammattilaisen suosittelemia hellävaraisia ja kosteuttavia tuotteita.

 7. Noudata jälkihoito-ohjeita

Ilmoita, kun saatavilla. Anna sähköpostiosoitteesi ja saat ilmoituksen, kun tuotetta on varastossa.