Ripsipalvelut

Yksi suosituimmista palveluistamme ovat ripsipalvelut, joissa tarjoamme ripsienkestovärjäystä, ripsien kestotaivutusta sekä ripsien pidennyksiä. Kaikki ripsipalvelumme tehdään ammattitaidolla ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Haluamme tarjota sinulle juuri sellaiset ripset, joista olet aina haaveillut. 

Ripsipalveluissa käytämme EU sertifioutuja tuotteita kuten RefectoCil, Lash Perfect & London Lash Pro.
Sertifioidut ripsiartistimme Anni & Mai ohjaavat sinua oikean ripsipalvelun löytämiseksi ja palvelevat sinua Tampereella Tammelan puistokatu 17

Ripsien kestovärjäys

Ripsien kestovärjäys on nopea ja helppo tapa saada kauniit ja kestävät ripset.

Hoito antaa ripseille tummemman ja intensiivisemmän värin. Ripsienkestovärjäys on erinomainen vaihtoehto niille, jotka eivät halua käyttää ripsiväriä joka päivä tai jotka haluavat korostaa silmiensä kauneutta ilman liikaa meikkiä.

Ripsienkestovärjäysaineet ovat yleensä tehty kemiallisista väriaineista, jotka on suunniteltu käytettäväksi ripsissä. Yleisimmin käytetty aine on p-phenylenediamine, joka on väripigmentti, joka antaa mustan tai ruskean sävyn ripsille. 

Lisäksi ripsienkestovärjäysaineissa käytetään muita ainesosia, kuten vettä, emulgaattoreita ja stabilointiaineita, jotka auttavat värin levittämisessä ja sitomisessa ripsiin. Jotkut ripsienkestovärjäysaineet voivat myös sisältää hoitavia ainesosia, kuten pantenolia ja kamomillaa, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ripsiä.

Ripsienkestovärjäys on nopea ja kivuton käsittely, joka kestää vain noin 30 minuuttia.

Ripsienkestovärjäyksellä saadaan aikaan luonnollinen ja kaunis lopputulos, joka kestää noin 3-6 viikkoa. Ripsienkestovärjäys ei vahingoita omia ripsiä, eikä se vaadi erityistä huoltoa. Värjäys sopii kaikille.

Ikäräja hoidolle on 16 vuotta.

Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus antaa ripsillesi pitkäkestoisen kauniin taivutetun muodon. Ripsiä muotoillaan haluttuun kaarevuuteen muotien avulla ja kestotaivutus tehdään kemiallisella prosessilla, jossa ripsesi käsitellään erityisellä liuoksella, joka pehmentää ripsien keratiinirakennetta. Tämän jälkeen käsitellään kiinnitysaineella, joka auttaa muotoa pysymään paikoillaan.

Kestotaivutus kestää yleensä noin 6-8 viikkoa, minkä jälkeen ripsesi kasvavat takaisin normaaliksi. Kestotaivutusprosessi on turvallinen ja kestää yleensä noin tunnin, mutta sen kesto voi vaihdella asiakkaan ripsien määrän ja pituuden mukaan. Kestotaivutus ei vahingoita ripsiä, sillä liuoksen käyttöaika on tarkkaan mitoitettu ja käsiteltävä ripsien määrä on rajattu.

Ripsienkestotaivutusaineet ovat yleensä tehty kemiallisista aineista, jotka on suunniteltu taivuttamaan ja muotoilemaan ripsiä. Yleisimmin käytetty aine on tioglykolaatti, joka on ripsienkestotaivutuksen perusaine. Tioglykolaatti pehmentää ripsien keratiinirakennetta, jonka jälkeen ripsiä voidaan muotoilla haluttuun muotoon. Kestotaivutusaineissa käytetään muita ainesosia, kuten ammoniumtioglykolaattia, joka toimii tioglykolaatin apuaineena kiharrausprosessissa. Aineissa voi myös olla muita lisäaineita, kuten kosteuttavia aineita, jotka suojaavat ripsiä kemiallisilta vaurioilta.

Ripsien kestotaivutus on erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat kauniit ja taivutetut ripset ilman päivittäistä ripsientaivuttimen käyttöä tai ripsienpidennyksien huoltoa.

Ikäräja vanhempien luvalla 16 vuotta. Täytäthän esitietolomakkeen

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksillä  kauniit ja pitkät ripset ilman meikkaamista. Ripsienpidennyksistä suosituimpia tekniikoita ovat: classic, volyymi ja hybrid. Jokaisella tyylillä on oma erityispiirteensä ja sopii eri tarpeisiin. Myos muotoilua tehdään asiakkaan silmien ja kasvojen mukaan. Asiakkaan omat luonnonripset vaikuttavat myös siihen mikä tyyli, muoto, kuitu ja viuhkoitus sopii juuri hänen tarpeisiinsa.

Ripsienpidennysten kuidut valmistetaan yleensä synteettisistä kuiduista, minkistä tai silkistä. Laadukkaissa ripsienpidennyksissä käytetään käsin valmistettuja PBT-kuituja, jotka ovat kevyitä ja näyttävät luonnollisilta. Liimana käytetään erityisesti ripsienpidennyksiin tarkoitettua liimaa, joka on turvallista käyttää silmien alueella. Liiman koostumus voi vaihdella valmistajan mukaan. Sen tärkein ainesosa on syanoakrylaatti, joka on läsnä kaiken tyyppisissä ripsiliimoissa, myös herkille silmille tarkoitetuissa liimoissa. Syanoakrylaatti kuivuu kosketuksessa veden kanssa, ja huoneen kosteus vaikuttaa sen kuivumisaikaan. Kun liima on kuivunut, se on vaaraton ja sen voi pestä pois vedellä. Laadukkaat ripsiliimat eivät sisällä formaldehydiä, mutta kaikki syanoakrylaatit muodostavat formaldehydiä hajotessaan.  Allergiatestin tekeminen syanoakrylaatille ennen ripsienpidennysten laittamista on suositeltavaa, sillä joillekin ihmisille voi kehittyä allerginen reaktio.

Classic ripsienpidennykset ovat ”vanhaa” tekniikkaa. Tämä tekniikka tunnetaan myös nimellä yksi-yhteen -ripsienpidennys. Classic-ripsienpidennyksissä yksi pidennys asetetaan yhteen omaan luonnonripseen. Tämä tarkoittaa, että jokaisella omalla ripselläsi on yksi pidennys, mikä luo luonnollisen ja kauniin ilmeen.

Classic tekniikalle on saatavana eri pituuksia kuten 7-12mm ja paksuuksia 0,015-0,25mm sekä yleisimmät kaarevuudet C CC D

Volyymiripsienpidennys tunnetaan myös nimellä Russian volyymi tai 2D-6D -ripsienpidennys. Volyymiripsissä käytetään useampia ohuita pidennyksiä viuhkana joka kiinnitetään yhteen omaan ripseen luoden täyteläisemmän ja tuuheamman ilmeen. Tällä tekniikalla saat myös dramaattisemman lookin.

Pidennyksille on saatavana eri pituuksia ja paksuuksia, ja volyymiripsissä käytetään yleensä pidennyksiä, jotka ovat ohuempia kuin Classic-ripsienpidennyksissä. Tämä mahdollistaa useamman pidennyksen asettamisen yhteen ripseen.

Yleisimpiä pituuksia ovat 6-13mm, paksuutta 0.03-0,07mm. Kaarevuuksia C CC D M L. 

Hybrid ripsienpidennykset on ripsienpidennystekniikka, jossa yhdistyvät Classic- ja Volyymiripsienpidennykset. Tämä tekniikka antaa mahdollisuuden luoda sekä luonnollisemman että täyteläisemmän ilmeen.

Hybrid-ripsienpidennyksissä käytetään yhdistelmää ohuempia pidennyksiä yhteen omaan ripseen ja hieman paksumpia pidennyksiä yhteen omaan ripseen. Tämä luo täyteläisemmän ilmeen kuin pelkät Classic-ripsienpidennykset, mutta luonnollisemman ilmeen kuin pelkät Volyymiripsienpidennykset.

Ripsipidenneyksien huolto & poisto

Ripsienpidennykset ovat kauniit ja käytännölliset, mutta niiden ylläpitäminen vaatii huolellisuutta ja säännöllistä huoltoa. Huoltokäynneillä poistetaan kasvaneet omat ripset ja asetetaan uudet pidennykset tilalle, jotta ripsienpidennykset pysyvät siisteinä ja kauniina.

Suosittelemme huoltokäyntiä noin  3-4 viikon välein, jotta ripsienpidennykset pysyvät hyvässä kunnossa ja vältät omien ripsiesi vaurioitumisen. Tämä varmistaa myös sen, että pidennykset näyttävät aina kauniilta ja ovat mukavat käyttää.

Huoltokäynnillä ripsiartistimme poistaa vanhat tai kasvaneet ripsienpidennykset huolellisesti ja varovasti. Tämän jälkeen uudet pidennykset asetetaan tilalle. Huoltokäynnillä voit myös keskustella ripsienpidennysten ylläpidosta ja saada hyödyllisiä vinkkejä omien ripsiesi hoitoon.

Muista, että ripsienpidennykset vaativat myös päivittäistä huoltoa. Puhdista ripsienpidennykset säännöllisesti miedolla puhdistusaineella, jotta ne pysyvät puhtaina ja hygieenisinä. Vältä hankaamista ja nyppimistä, sillä tämä voi irrottaa pidennyksiä tai vaurioittaa omia ripsiäsi.

 Vältä öljypohjaisia tuotteita, sillä ne voivat irrottaa pidennyksiä.

Noudattamalla näitä ohjeita ja käymällä säännöllisesti huoltokäynneillä, voit nauttia kauniista ja huolitelluista ripsienpidennyksistä pitkään ja turvallisesti.

Ripsienpidennysten poisto on tärkeä osa pidennysten ylläpitoa ja turvallisuutta. Ripsipidennykset tulisi aina poistaa ammattitaitoisten ripsiartistiemme toimesta, jotta vältetään omien ripsien vaurioituminen ja silmien ärsytykset.

Ripsipidennyksen poistaminen tapahtuu yleensä liuottamalla voidemaisella tai geelimäisellä lioitusaineella. Pidennykset liuotetaan varovasti erityisellä poistoaineella, jonka tärkein ainesosa on yleensä kookosöljy tai muu luonnollinen öljy, joka ei ole haitallinen omille ripsille tai silmille. Öljy pehmentää pidennysten liimaa, jolloin pidennykset voidaan poistaa helpommin ja turvallisesti.

Ammattitaitoinen ripsiartistimme käyttää  turvallisia ja testattuja poistoaineita, jotta ripsienpidennyksen poisto sujuu turvallisesti ja ilman vaurioita.

Muista, että ripsipidennyksiä ei tulisi yrittää poistaa itse, sillä se voi vaurioittaa omia ripsiä ja silmiä. Aina kun tarvitset ripsienpidennysten poistoa, kannattaa ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen ripsiartsitiimme, joka poistaa pidennykset turvallisesti ja tehokkaasti.

Luonnonripsien kasvusykli

Luonnonripsien kasvusykli on noin 4-8 viikkoa, jonka aikana ripsi kasvaa, pysyy paikallaan ja lopulta irtoaa. Ripsiä kasvaa yleensä jatkuvasti ja eri asiakkaiden ripsien kasvusyklit voivat poiketa hieman toisistaan.

Ripsen kasvusykli voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: kasvuvaihe, lepovaihe ja irtoamisvaihe. Kasvuvaiheessa ripsi kasvaa aktiivisesti ja voi kasvaa jopa 0,15 mm päivässä. Tämä vaihe kestää noin 30-45 päivää. Lepovaiheessa ripsi ei kasva, vaan pysyy paikallaan. Tämä vaihe kestää noin 2-3 viikkoa. Irtoamisvaiheessa ripsi alkaa irrota ja uusi ripsi alkaa kasvaa tilalle.

On tärkeää huolehtia omista ripsistä, jotta ne pysyvät terveinä ja kasvavat normaalisti. Säännöllinen puhdistus ja kosteutus auttavat pitämään ripsesi terveinä ja vahvoina. Vältä myös hankaamista ja nyppimistä, sillä tämä voi vaurioittaa ripsiä ja hidastaa kasvusykliä.

Ripsienpidennyksien käyttö voi myös vaikuttaa luonnonripsien kasvusykliin. Pidennykset voivat hidastaa kasvua ja aiheuttaa omien ripsien heikkenemistä, jos ne on asetettu väärin. Tämän vuoksi on tärkeää valita osaava ripsientekijä. Ripsienpidennysten huoltokäynneillä kannatta käydä säännöllisesti ja pitä huolta ripsien sekä silmien hygieniasta.

Ilmoita, kun saatavilla. Anna sähköpostiosoitteesi ja saat ilmoituksen, kun tuotetta on varastossa.