Yhteistyökumppanit

Yhteistyöllä enemmän.

Kumppanimme ovat meille erittäin tärkeitä, kun tavoittelemme parasta asiakaskokemusta. Siksi on tärkeää että teemme yhteystyötä niiden kanssa joiden arvot ja toimintaperiaatteet ovat yhdenmukaiset omiemme kanssa.

Yhteistyö luo mahdollisuuksia kehitykselle sekä lisämyynneille. Haluamme saavuttaa tavoitteita, jotka luovat lisäarvoa kumppaneillemme sekä brändille.

Jos kiinnostuit meistä ja haluat lisää tietoa kumppanuudesta kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä!

Alla näet yhteistyökumppanit, jotka luovat eri tavoin lisäarvoa asiakkaillemme.

Maria Solahde

Beauty Academy By CC

Beauty Academy By Christina Cecilian omistaja ja pääkouluttaja.

 

Hola a todos!
Nimeni on Maria ja asun Kangasalla. Olen ylioppilas, lähihoitaja ja sairaanhoitaja. Minulla on 2 lasta ja 2 koiraa. Pidin työstäni sairaanhoitajana, mutta jatkuva riittämättömyyden tunne useasta potilaasta kerrallaan huolehtiessa sai miettimään uudelleen uravalintoja.

Kouluttauduin ripsi- ja kynsiteknikoksi. Asiakaslistat olivat jatkuvasti täydet ja osa uusista asiakkaista täytyi käännyttää muille tekijöille, joten ajattelin että tarvetta on hyville ja tarkoille tekijöille enemmänkin. Koko ajan valmistuu uusia ripsi- ja kynsiteknikoita ja silti tekijöistä on pula. Tämän täytyy merkitä jotakin.


Nykyään omistan Beauty Academy By Christina Cecilian ja olen yrityksen pääkouluttaja. Kouluttaminen ja opettaminen on aina ollut minulle yksi intohimon kohde. Jo erikoissairaanhoidossa 10 vuotta työskennellessäni, otin aina opiskelijan oman vuoroni ajan ohjattavaksi, jos se oli mahdollista.

Beauty Academy By CC tarjoaa sekä ripsi- että kynsikoulutuksia, sekä laadukkaat tuotteet ammattilaisille.

Sydämen asioita minulle ovat; hyvä asiakaspalvelu, turvallisuus, hygienia ja aseptiikka. Tämän kaiken haluan myös näyttää kouluttaessa, sekä siirtää tämän tiedon ja taidon uusille alalle tulijoille. Uskon siihen, että tyhmiä kysymyksiä ei ole. Huolimaton tekijä voi saada paljon vahinkoa aikaiseksi vain, koska ei ole ketään keltä kysyä, tai ei uskalla kysyä. Tämän vuoksi minun tukeni oppilailleni säilyy ikuisesti. Aina voi ja pitää kysyä. Jos en osaa vastata, aina pystyn kysymään minua kokeneemmilta.


Suomen lainsäädäntö kieltää myymästä ammattilaisille tarkoitettuja kynsituotteita yksityisille, jos heillä ei ole näyttää osaamista asiallisesta koulutuksesta. Etsiessäni yhteistyökumppania kynsikoulutuksiin, prioriteettina merkille oli turvallisuus, tutkitut tuotteet sekä 100% luottamus puolin ja toisin. Nämä kriteerit puoleltani täytti #LVS tuotteet sekä niiden maahantuoja Mai Flytstöm sekä kouluttaja Jasmin Pihlman. Tämän vuoksi Beauty Academy By CC:n kynsikoulutusten yhteydessä tehdään yhteistyötä LVS merkin kanssa. Turvallista, tutkittua, parasta sinulle ja asiakkaillesi.


Beauty Academy By CC järjestää koulutuksia aina tarpeen mukaan Suomessa, sekä ulkomailla. Hintamme ovat varsin kilpailukykyiset, vaikka koulutusten sisältö ja laatu on korkeatasoinen. Olemme aina koulutuksissa sinua varten. Aina voit kysyä jälkeenpäin lisää, jos kysyttävää tulee. Autan parhaani mukaan ja selvitän lisää, jos on tarvetta.

Kouluttajana pyrin olemaan ammattitaitoinen, varma, selkeä sekä helposti lähestyttävä.
Suomen koulutusten hinnat ovat kiinteät aina vuoden ajan.

Ulkomaiden koulutusten hinnat määräytyvät lentojen hinnan ja ajankohdan mukaan, joten niistä kannattaa pyytää aina rohkeasti tarjous Beauty Academy By CC facebook-sivujen tai sähköpostin maria.solahde@gmail.com kautta.

Välillä ulkomaiden koulutukset saattavat olla vain yhden tanssi-illan kalliimpia kuin Suomen koulutukset, joten kannattaa rohkeasti lähestyä!


Kaikki koulutukset sisältävät:
• aloituspaketin
• koulutuskansion
• mallityöt
• koulutukseen liittyvä diplomin
• alv 24%
• -10% alennus ammattilaisverkkokaupasta osoitteesta www.beautyacademybycc.com
• elinikäinen tuki omille oppilaille
• pääsy suljettuun, oppilaille tarkoitettuun fb-ryhmään
Ulkomaiden koulutuksissa lisäksi hintaan sisältyy:
• lennot
• majoitus
• aamupala tai brunssi päivittäin
• ulkomaiden päiväraha
• koko koulutuspaketti vähennyksiin (varmista tämä varatessa ja kirjanpitäjältäsi)

Tervetuloa kauneusalan koulutuksiin Beauty Academy By CC:lle! Lupaan, ettet kadu! Miksi et kouluttautuisi mieluummin samaan ammattitaitoon auringon alla, vaikka Kanarialla?!?

Ilmoita, kun saatavilla. Anna sähköpostiosoitteesi ja saat ilmoituksen, kun tuotetta on varastossa.