Yhteistyössä

Yhteistyökumppanit täydentävät Mai Beautyn tiimiä.

AnniNykanen

Anni Nykänen

Moniko OY

Anni, joka on myös lapsuuden ystäväni, on kulkenut rinnallamme Mai Beautyn matkassa aivan alkumetreiltä asti. Hän on ollut avainroolissa suunnittelemassa logomme ja toteuttamassa monipuolisia graafisia projekteja, kuten flyereita ja lahjakortteja. Lisäksi Anni on omistautunut ammatilleen yli 13 vuoden ajan tuoden mukanaan laajaa kokemusta graafisesta suunnittelusta ja erityisesti pakkausmuotoilusta.

Annin luovuus ja näkemys tulevat esille erityisesti hänen roolissaan visioiden henkiin herättäjänä. Hän on mestari yhdistämään graafisen suunnittelun ja kolmiulotteisen ongelmanratkaisun, erityisesti pakkausmuotoilun kontekstissa. Annin vankka osaaminen kattaa painoaineistojen viimeistelyn, värinhallinnan, materiaalivalinnat ja painotuotteiden erikoisefektit, mikä heijastaa hänen vahvaa kiintymystään perinteiseen printtiin.

Lisäksi Anni on osa Moniko Oy:tä tuoden mukanaan paitsi ammattitaitonsa myös luottamusta ja sitoutuneisuutta tiimiin. Hän näyttää mallia luotettavuudellaan, nauttii tiimityöstä ja jakaa avoimesti ideoita, mikä tekee hänestä arvokkaan yhteistyökumppanin.

Anni ei ole pelkästään ammattilainen työssään, vaan myös tärkeä osa elämääni🥰.

viivimediadesign

Viivi Hyvönen

Viivi Media Design

On ilo kertoa, että Viivi on ollut arvokas osa IT-tiimiäni yli vuoden ajan, ja hänen panoksensa ja taitonsa ovat olleet korvaamattomia.

Viivi ei ole pelkästään ammattilainen, vaan myös ihana ystävä. Hänellä on vankka tausta lähihoitajana, mutta elämän seikkailu on vienyt hänet uusiin suuntiin. Nykyään hän toimii oman web- ja graafisen suunnittelun yrityksensä vetäjänä, ja hänen luovuutensa säteilee joka projektissa.

Muistan hyvin sen päivän, kun tapasimme koulussa opiskellessamme ohjelmistokehittäjiksi. Siitä lähtien Viivi on ollut innostunut oppimaan uutta ja kokeilemaan rajojaan. Hän on rohkea sielu ja tällä hetkellä nauttii diginomadin elämästä Euroopassa, yhdistäen matkailun ja työn.

Jos kaipaat apua digitaalisissa projekteissasi, suosittelen lämpimästi ottamaan yhteyttä Viiviin. Hän jakaa mielellään kokemuksiaan ja taitojaan, ja voit seurata hänen iloista matkaansa Instagramissa @itsviivisiren sekä tarkistaa hänen kotisivunsa osoitteessa www.viivisiren.com.

Viivi on oikea henkilö, kun tarvitset digitaalista asiantuntemusta ja luovuutta projekteihisi. 💻🎨🌍🤝

IMG_2795

Sanni-Justiina Klementti

Kauneuden Loitsu

Olen innoissani ilmoittaessa, että uusi yhteistyökumppanimme, Sanni-Justiina, astuu liikkeeseemme kouluttamaan omia My lash lift BFF™ -koulutuksia. Hän on myös osa Suomen Pavan Henna -kouluttajatiimissä.

Sanni ei ole vain ammattitaitoinen kouluttaja, vaan myös nuoruuden ystäväni. Polkumme ovat jälleen kohdanneet, ja olemme iloisia voidessamme yhdistää voimamme.

Tule kokemaan uudet LashLift ja kulmien laminointi koulutukset Sannin johdolla ja ota osaa kauneuden maailmaan uudella, inspiroivalla tavalla! 🌟💖

Ilmoita, kun saatavilla. Anna sähköpostiosoitteesi ja saat ilmoituksen, kun tuotetta on varastossa.