Verin Gellak ambassador

Verin Gellak Ambassadorina  toimiminen on enemmän kuin vain brändin edustajana toimimista. Ambassador on osa intohimoista yhteisöä, joka jakaa kiinnostuksen kauneudenhoitoon ja kynsitaiteeseen. Tiimissä voimme vaikuttaa tuotteisiin ja brändiin, ja meillä on mahdollisuus jakaa tietoa sekä kokemusta.

Ambassadorina toimiminen merkitsee sitä, että olemme brändin kasvot. Olemme inspiroivia, rohkaisevia ja auttavia, ja tehtävämme ei rajoitu tuotteiden mainostamiseen, vaan myös niiden käytön näyttämiseen ja asiakkaiden tukemiseen.

Tiimissä meillä on mahdollisuus kouluttaa muita ja jakaa tietoa ja kokemusta kynsitaiteesta ja tuotteista. Yhdessä rakennamme vahvan yhteisön, joka tukee ja auttaa toisiaan. Tämä rooli on täynnä intohimoa, omistautumista ja ammattitaitoa.

Olemme ylpeitä Verin Gellak Ambassador tiimistä, ja yhdessä luomme kynsikauneutta ja positiivista tukea kynsialalle.

Sorina

Sorina Marin

Kankaanpää

Verin Gellak Ambassador

Sorina tuo tullessaan vahvan kokemuksen ja intohimon kauneudenhoitoalalle. Hän on valmistunut kosmetologiksi Romaniassa vuonna 2002 ja vuonna 2013 hän vahvisti osaamistaan Suomessa. Sorina työskentelee Loistosalonki-tiloissa Kankaanpäässä, missä hän tarjoaa laadukkaita kauneuspalveluita.

Sorina painottaa turvallisuutta ja laadukkuutta palveluissaan ja pyrkii aina saamaan aikaan upeita lopputuloksia. 

Krislin

Krislin Riismann

Lohja

Verin Gellak Ambassador

Krislin valmistui vuonna 2019 Lohjalta. Hän on tunnettu iloisesta ja ystävällisestä luonteestaan sekä positiivisesta energiastaan. Krislin rakastaa työtään ja pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Hän on omistautunut jatkuvaan oppimiseen ja kouluttautumiseen, ja hänet tunnetaan ammattitaitoisena, tarkkana ja luotettavana kynsiteknikkona. Krislinin luokse ovat tervetulleita niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat, ja voit luottaa saavasi korkealaatuista palvelua hänen syvän intohimonsa ansiosta.

Sanna

Sanna Myrskylä

Lohja

Verin Gellak Ambassador

Sanna on kokenut kynsiteknikko vuodesta 2018 alkaen, ylläpitäen intohimoaan kemiaan ja luonnonkynnen anatomiaan. Hän painottaa jatkuvaa kouluttautumista ja turvallisten tuotteiden käyttöä. Sanna nauttii kynsitaiteen luomisesta ja tarkkuudesta työssään, pyrkien aina asiakastyytyväisyyteen. Vapaa-ajallaan hän viettää aikaa hevosten, koirien ja autojen parissa, sydän lähellä luontoa .

Sanna toivottaa asiakkaat tervetulleiksi sellaisina kuin he ovat ja kuvailee itseään rönsyileväksi maalaistytöksi, jolla on ripaus mustaa huumoria.

IMG_0756

Janina Sivonen-Kokko

Järvenpää

Verin Gellak Ambassador

Janinan ensimmäinen kosketus kynsibisneksen puolelle tapahtui noin kuutisen vuotta sitten, ja kesällä 2022 hän päätyi sattumalta muutaman mutkan kautta täyspäiväiseksi yrittäjäksi. Kaiken sortin näpertely on Janinalle lähellä sydäntä, ja kun ala vei mennessään, hän täydensi osaamistaan kouluttautumalla ripsienpidennysten pariin. Vapaa-ajan hän mielellään viettää perheensä kanssa tai tanssien, ja lukematon määrä erilaisia käsityöprojekteja odottaa kotona myös valmistumistaan.

Janinan työpiste löytyy Järvenpäästä, The Lounge nimisestä parturi-kampaamosta.

 

395425210_277627074626450_2644701605842014412_n

Anni Ahonen

Mai Beauty Tampere

Verin Gellak Ambassador

Anni on ollut osa Mai Beauty Kauneushoitolan tiimiä ja toiminut kynsiteknikkona vuodesta 2017. Hän suoritti Mosaicin peruskoulutuksen ja on jatkuvasti syventänyt osaamistaan, erityisesti keskittyen luonnonkynnen anatomiaan.

Annin suurena tavoitteena ensi vuonna on osallistua kynsialan kilpailuihin. Hän on äärimmäisen omistautunut työlleen ja pyrkii aina saavuttamaan täydellisen lopputuloksen.

Laadukkaiden tuotteiden käyttö ja tarkkuus ovat Annille ensisijaisen tärkeitä, kun hän tarjoaa asiakkailleen huolellista palvelua. Palveluvalikoimaansa Anni on laajentanut myös ripsien kestotaivutuksilla sekä klassisilla että volyymi ripsienpidennyksillä.

Essi

Essi Stenroth

Oulu

Verin Gellak Ambassador

Essi on suhteellisen tuore, mutta innokas kynsialan ammattilainen. Aloittanut peruskoulutuksen vuoden 2022 alussa ja sen jälkeen on lisäkouluttautunut ahkerasti koristelujen ja muotoilun saralla.

Essi pyrkii aina toteuttamaan laadukkaita ja kauniita kynsiä, samalla panostaen vahvasti turvallisuuteen. Hänen lähtökohtana on lisätä alan arvostusta ja asiakasturvallisuutta.

Essi on myös lähtenyt rohkeasti tutustumaan kynsialan kilpailuihin ja tulevaisuudessa aikoo haastaa luovuutensa sekä osaamisensa kisojen parissa!

2024 Grand Open Beauty Cup kisoissa
Sijoittui junior sarjassa 1.sijalle ”nature nails” kategoriassa.

Ilmoita, kun saatavilla. Anna sähköpostiosoitteesi ja saat ilmoituksen, kun tuotetta on varastossa.