Verin Gellak ambassador

 Verin Gellak Ambassadorina  toimiminen on enemmän kuin vain brändin edustaja. Ambassador on osa intohimoista yhteisöä, joka jakaa kiinnostuksen kauneudenhoitoon ja kynsitaiteeseen. Tiimissä voimme vaikuttaa tuotteisiin ja brändiin, ja meillä on mahdollisuus jakaa tietoa sekä kokemusta.

Ambassadorina toimiminen merkitsee sitä, että olemme brändin kasvot. Olemme inspiroivia, rohkaisevia ja auttavia, ja tehtävämme ei rajoitu tuotteiden mainostamiseen, vaan myös niiden käytön näyttämiseen ja asiakkaiden tukemiseen.

Tiimissä meillä on mahdollisuus kouluttaa muita ja jakaa tietoa ja kokemusta kynsitaiteesta ja tuotteista. Yhdessä rakennamme vahvan yhteisön, joka tukee ja auttaa toisiaan. Tämä rooli on täynnä intohimoa, omistautumista ja ammattitaitoa.

Olemme ylpeitä Verin Gellak Ambassador tiimistä, ja yhdessä luomme kynsikauneutta ja positiivista tukea kynsialalle.

Sorina

Sorina Marin

Kankaanpää

Verin Gellak Ambassador

Sorina tuo tullessaan vahvan kokemuksen ja intohimon kauneudenhoitoalalle. Hän on valmistunut kosmetologiksi Romaniassa vuodesta 2002, ja vuonna 2013 hän vahvisti osaamistaan Suomessa. Sorina työskentelee Loistosalonki-tiloissa Kankaanpäässä, missä hän tarjoaa laadukkaita kauneuspalveluita.

Sorina painottaa turvallisuutta ja laadukkuutta palveluissaan ja pyrkii aina saamaan aikaan upeita lopputuloksia. 

millasilvander

Milla Silvander

Turku

Verin Gellak Ambassador

Milla valmistui kynsiteknikoksi vuonna 2020 ja on työskennellyt tällä alalla jo kaksi vuotta. Hän on erikoistunut geelilakkauksiin ja oman kynnen vahvistuksiin.

Milla rakastaa kynsien parissa työskentelyä ja pystyy tekemään lyhyistäkin kynsistä kauniita, olivatpa ne koristeltuja tai pelkistettyjä. Erityisesti hänellä on taitoa leimauskoristeluihin.

Hän on tarkka valinnoissaan kynsituotteiden turvallisuuden, toimivuuden ja trendikkyyden suhteen. 

 

Katriina

Katriina Sarapova

Tampere

Verin Gellak Ambassador

Katriinalla on mahtava taito tehdä realistisia koristeluja ja maalauksia kynsiin, ja hänellä palaa intohimo taiteeseen. Hän on myös erittäin nopea kynsien tekijä – rakennekynnet hän saa valmiiksi alle tunnissa! 
Katriinan kynsiharrastus alkoi lähes 6 vuotta sitten taiteen innoittamana. Tavalliset maalaukset alkoivat tuntua tylsiltä, joten hän päätti siirtyä kokeilemaan kynsiin maalaamista.

Hänen intohimonsa liittyy vahvasti taiteeseen ja kauniiden kynsikoristelujen luomiseen

Krislin

Krislin Riismann

Lohja

Verin Gellak Ambassador

Krislin valmistui vuonna 2019 Lohjalta. Hän on tunnettu iloisesta ja ystävällisestä luonteestaan sekä positiivisesta energiastaan. Krislin rakastaa työtään ja pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Hän on omistautunut jatkuvaan oppimiseen ja kouluttautumiseen, ja hänet tunnetaan ammattitaitoisena, tarkkana ja luotettavana kynsiteknikkona. Krislinin luokse ovat tervetulleita niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat, ja voit luottaa saavasi korkealaatuista palvelua hänen syvän intohimonsa ansiosta.

Sanna

Sanna Myrskylä

Lohja

Verin Gellak Ambassador

coming_soon_sydän

Uusi ambassador?

Tampere 25.10

Verin Gellak Ambassador

coming_soon_sydän

Uusi ambassador?

Järvenpää 26.10

Verin Gellak Ambassador

coming_soon_sydän

Sinustako uusi ambassador ensi vuodelle 2024?

Paikkakunta???

Verin Gellak Ambassador

Ilmoita, kun saatavilla. Anna sähköpostiosoitteesi ja saat ilmoituksen, kun tuotetta on varastossa.