Kynsipalvelut

Kauneutta käsiin – Laadukkaat kynsipalvelut Mai Beauty kauneushoitolasta.

Anna käsiesi puhua puolestaan – Kynsipalvelut ovat loistava tapa hoitaa käsiä ja kynsiäsi,  saada samalla kauniit sekä huolitellut kynnet. Kynsipalveluissamme tarjotoamme usein monipuolisia käsittelyjä, kuten manikyyriä, kynsien lakkausta, geelikynsiä, akryylikynsiä sekä gelacryl kynsiä unohtamatta pedikyyripalveluita, sekä suosittua IBX- hoitoa luonnonkynsien korjaamiseen.

Kynsipalveluita tehdessä on tärkeää käyttää laadukkaita tuotteita ja tarvikkeita, jotta lopputulos on kaunis ja kestävä. Siksi meille onkin tärkeää valita ammattitaitoinen hollantilainen EU-sertifioitu kynsibrändi kuten Verin Gellak & Diva Nails joilta löytyy laaja valikoima turvallisia kynsituotteita.

Kynsipalveluiden välillä on eroja, joten on tärkeää ymmärtää, mikä palvelu sopii parhaiten sinulle. Tutustu monipuolisiin kynsipalveluihimme ja hemmottele itseäsi ammattitaitoisten ja sertifioitujen kynsiartistiemme Sannan, Annin & Main käsittelyssä.

Manikyyri

Manikyyri on ihana tapa hoitaa käsiä ja kynsiä. Se on myös ihana tapa rentoutua ja hemmotella itseään. Manikyyri on kynsien ja käsien hoitoprosessi, joka sisältää kynsien viilaamisen, muotoilun, kynsinauhojen hoitamisen, kynsilakan levittämisen sekä käsien hieronnan.

Manikyyrin ensimmäinen vaihe on kynsien viilaaminen ja muotoilu. Kynnet viilataan halutun pituisiksi ja muotoisiksi. Kynsituotteita levitettäessä on tärkeää, että kynnet ovat samanpituiset ja -muotoiset, jotta lopputulos näyttää tasaiselta ja siistiltä.

Seuraavaksi kynsinauhojen ympärille levitetään rasvaa tai öljyä, jotta ne pehmenevät. Tämän jälkeen kynsinauhoja voidaan varovasti työntää taaksepäin kynsinauhatyöntimellä. Tämä auttaa poistamaan kuollutta ihoa ja estää kynsinauhojen kasvamista kynnen alle.

Manikyyrin seuraava vaihe on kynsilakan levittäminen. Kynsilakan levittäminen tehdään yleensä kolmessa osassa: ensin kynnen keskiosaan, sitten vasemmalle puolelle ja lopuksi oikealle puolelle. Kynsilakka annetaan kuivua ja sen jälkeen kerroksia voidaan lisätä tarvittaessa.

Manikyyrin viimeinen vaihe on käsihieronta. Käsihieronta auttaa rentouttamaan käsiä ja parantaa verenkiertoa.

Lisäpalveluita ovat myös parafiinikäsienhoito jossa kädet käsitellään lämpimällä parafiinilla, joka auttaa rentouttamaan käsiä ja kosteuttamaan tehokkaasti ennen hierontaa.

Kaikkiin kynsipalveluihimme kuuluu manikyyrin ensimmäinen vaihe.

Manikyyri

Geelilakkaus/
kestolakkaus

Geelilakkaus/kestolakkaus on suosittu tapa saada kauniit ja kestävät kynnet. Geelilakkaus tehdään geelilakalla, joka kovetetaan UV-valolla tai LED-valolla. Geelilakkaus kestää yleensä noin 2-3 viikkoa, ja se on joustava geeli verrattuna geeliin, akryyliin tai acrylgeeliin. 

Geelilakkaus/ kestolakkaus sopiikin hyvin niille jotka haluavat luonnollista käsittelyä kynsille ripauksella säihkettä.

Geelilakkauksen/kestolakkauksen tekeminen alkaa kynsien puhdistamisella ja muotoilulla sekä kynsinauhojen siistimisellä jotta kynsinauhat pysyvät siisteinä. Tämän jälkeen kynsien pintaa käsitellään hieman pehmeällä bufferi viilalla tai koneellisesti kynsiporalla hellästi, jotta geelilakkalle saadaan hyvä pohja.

Geelilakkaus levitetään kynsille ohuena kerroksena, ja jokainen kerros kovetetaan UV- tai LED-valolla. Yleensä geelilakkaus tehdään 3-4 kerroksena.

Ensimmäisessä kerroksessa on pohjatuotteet kuten primer & bond sekä base pohjalakka.

Toisena kerroksena on haluttu väri jota voidaan tarvittaessa toistaa jotta saadaan tasainen kaunis väri kynteen. Valikoimissamme on yli 300 sävyä!

Tämän vaiheen jälkeen voimme koristella lisäpalveluina kynnet asiakkaan toivomalla tavalla.

Viimeisenä kerroksena haluttu topcoat eli pintalakkaus joka antaa kiiltävän lopputuloksen. Valittavissasi on kiiltävä, matta tai glitteri topcoat.

Kun viimeinen vaihe on tehty, kynnet viilataan ja muotoillaan halutun muotoisiksi. Puhdistetaan asiakkaan kädet ja teemme öljyhoidon kynsiin.

Geelilakkauksen huolto/ kestolakkauksen huolto on tärkeää, jotta kynnet pysyvät kauniina ja kestävinä mahdollisimman pitkään. Huoltoon kuuluu yleensä geelilakkauksen liottaminen tai viilaaminen, kynsienmuotilun ja kynsinauhojen siistimisen. Kynnet puhdistetaan ja uuden geelilakan levittäminen. Huolto kannattaa tehdä noin kolmen viikon välein, jotta kynsi ja geelilakkaus pysyy hyvänä. Tämä ei kuitenkaan ole pakollinen mutta suosittelemme ammattimaista poistoa jotta luonnonkynsi ei vaurioidu.

Rakennekynnet

Rakennekynnet ovat erittäin suosittu kynsipalvelu, joka mahdollistaa kauniiden ja kestävien kynsien saamisen lyhyeen luonnonkynteen. Erittäin hyvä myös kynsienpureskelijoille jotka haluavat parantaa sekä hoitaa vaurioituneita kynsiä.

Kynsipalveluissa on tärkeää löytää sopivat tuotteet asiakkaiden tarpeiden mukaan. Siksi kauneushoitolassamme tehdään monella eri tekniikalla joihin olemme koulutettuja ja sertifoituneita. Valikoimassa on geeli, akryyli sekä akryyligeeli.

Geelirakennekynsillä tarkoitetaan kynnen päälle levitettävää geelimassaa, jossa muottien avulla rakennetaan pituutta luonnonkynsiin.

Kynsigeeli on synteettinen materiaali, joka koostuu pääasiassa akryyliesteristä ja metakryylihaposta. Näiden kahden aineen yhdistelmä muodostaa kynsigeelin, joka on suosittu vaihtoehto asiakkaille jotka haluavat joustavan rakenteen kynsiin.

Akryyliesteri on yksi tärkeimmistä ainesosista kynsigeelissä, sillä se tarjoaa kynsigeelille sen kestävän, läpikuultavan ja luonnollisen ulkonäön. Metakryylihappo taas toimii kovettavana aineena, joka auttaa kynsigeeliä muodostamaan kestävän sidoksen kynnen kanssa.

Lisäksi kynsigeeli voi sisältää muita ainesosia, kuten pigmenttejä, glittereitä ja muita koristeita, jotka antavat kynsille erilaisia värejä ja ulkonäköjä.

Geelirakennekynsien tekoprosessi alkaa kynsien puhdistamisella ja viilaamisella, jotta geeli tarttuu paremmin kynsiin. Kynsiin tehdään muottien avulla  pituutta luonnonkynsiin asiakkaan toivomalla pituudella ja muodolla. Kynsien päälle levitetään sitten ohut kerros geeliä, joka kovetetaan UV-/LED valolla. Tämä prosessi toistetaan muutamia kertoja, kunnes haluttu paksuus ja muoto saavutetaan. Lopuksi kynnet viimeistellään ja tarvittaessa voidaan taiteilla myös erilaisia koristeluita.

Akryylirakennekynnet ovat kestävimmistä kynsimateriaaleista ja ne ovat suosittu valinta monien asiakkaiden keskuudessa jotka vaativat rakennekynsiltä kovaa kestävyyttä.

Akryylituotteet ovat erilaisia kuin geelit. Akryylituotteet ovat valmistettu akryylista, joka on kestävä, muovimainen materiaali. Akryylineste ja jauhe koostuvat pääasiassa akryyliesteristä ja polymetyylimetakrylaatista (PMMA).

Akryyliesteri on valmistettu akryylihaposta ja erilaisista alkoholeista, kuten metanoli, etanoli ja butanoli. Tämä aine on olennainen komponentti akryylinesteessä, joka auttaa liuottamaan akryylijauhetta ja muodostamaan vahvan sidoksen kynnen kanssa.

Polymetyylimetakrylaatti (PMMA) on synteettinen hartsi, joka on peräisin metyylimetakrylaatista. Tämä aine on tärkeä osa akryylipitoisia jauheita, jotka muodostavat kovettuneen massan, kun ne sekoitetaan akryylinesteen kanssa. PMMA:lla on erinomaiset ominaisuudet, kuten kestävyys, kovuus ja läpikuultavuus, mikä tekee siitä ihanteellisen materiaalin kynsien pidennyksissä asiakkaille vaativaankin käyttöön.

Akryylineste ja akryylijauhe sekoitetaan yhteen pieni määrä sivellintä apuna käyttäen jolloin siitä saadaan akryylimassa. Massa levitetään kynnelle ja pituutta saadaan muottien avulla luonnonkynteen. Akryylimassa on ilmakovetteinen joten UV-/LED valoa ei tarvita. Akryylikynsiä laittaessa yleisin haitta on akryylinesteen voimakas tuoksu.

Akryylirakennekynsien tekosprosessi on sama kuin geelirakennekynsissä mutta ilman UV/LED valoa. Akryyliä voidaan käyttää myös kynsien korjaamiseen tai vahvistamiseen.

Akryyligeeli on yhdistelmä akryyliä ja geeliä, ja se on uusi innovatiivinen materiaali kynsien pidennyksissä ja koristelussa. Akryyligeeli on koostumukseltaan ohuempi kuin perinteinen akryyli, mutta kestävämpi kuin perinteinen geeli. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat kestävät, ohuet sekä luonnollisen näköiset kynnet.

Akryyligeelin asennusprosessi on samanlainen kuin perinteisen akryylin tai geelin asennusprosessi, mutta akryyligeelin koostumus tekee siitä helpomman levittää ja muotoilla. 

Akryyligeelin koostumus  sisältää seuraavia komponentteja: akryyliesteri, metyylimetakrylaatti, isobornyyliakrylaatti, hydroksietyyliakrylaatti ja muita lisäaineita.

Akryyliesteri on yksi tärkeimmistä komponenteista akryyligeelissä. Se on eräänlainen akrylaatti, jota käytetään yleisesti kynsien pidennyksissä ja koristelussa. Metyylimetakrylaatti on toinen tärkeä ainesosa, joka auttaa akryyligeeliä kovettumaan nopeasti ja tarjoaa hyvän tarttuvuuden kynsiin.

Akryyligeelillä on myös muita etuja, kuten vähemmän hajua ja nopeampi työskennellä kuin perinteisellä akryyli ja geelituotteilla. 

 

Rakennekynsien muodot

Rakennekynsien muodot vaihtelevat asiakkaan toiveiden ja kynnen ominaisuuksien mukaan.

Yleisimmät rakennekynsien muodot ovat ammattilaisen tekemät klassiset muodot, joita ovat pyöreä/soikea, manteli, neliö, stiletto ja ballerina

Pyöreä/soikea muoto on yksinkertainen ja klassinen, joka sopii useimpiin kynsiin, ja ne sopivat erityisesti lyhyille kynsille.

Mantelimuoto on suosittu, koska se pidentää sormia visuaalisesti ja luo elegantin vaikutelman.

Neliömäinen muoto on moderni ja trendikäs, ja sopii erityisesti pitkille kynsille.

Stiletto-muoto sopii erityisesti rohkeille ja trendikkäille asiakkaille, ja se on terävä kärkinen muoto, joka muistuttaa korkeakorkoista kenkää.

Balleriina-muoto on litteämpi ja suipompi kuin mantelimuoto, ja se muistuttaa ballerinakenkiä.

Kynsien huolto & poisto

Geelilakkaus, rakennekynnet ja omien luonnonkynsien vavistukset ovat suosittu tapa korostaa käsiä ja saada ne näyttämään kauniilta sekä hoidetuilta. Huolimatta siitä, kuinka hyvin kynnet on tehty, ne vaativat aika ajoin huoltoa voidakseen säilyttää kauneutensa ja kestävyytensä.

Kynsienhuoltoa suositellaan yleensä tehtäväksi noin kahden, kolmen tai neljän viikon välein, mutta tämä voi vaihdella asiakkaan yksilöllisen tapojen ja kynsien kasvunopeuden mukaan. Huollon aikana vanhaa geeliä poistetaan ja kynsien pinta puhdistetaan kevyesti, jotta uusi geeli tarttuu paremmin. Tämän jälkeen uutta geeliä levitetään kynsille ja kovetetaan UV/LEDvalolla. Muotoa ja pituutta sekä värejä voidaan muuttaa asiakkaiden toiveiden mukaan.

Huomioithan kynsipalveluja varatessa, lisätä lisäpalveluihin tarkasti mitä haluat huollossa tehdä jotta kynsiartistimme osaavat varautua tulevaan hoitotapaamiseesi.

On tärkeää huolehtia rakennekynsistä oikealla tavalla myös huollon välillä. Vältä kynsien pureskelua ja käytä käsineitä, kun teet kotitöitä tai muita töitä, jotka voivat vahingoittaa kynsiä. Käytä kosteuttavaa käsivoidetta ja öljyä kynsinauhoja säännöllisesti pitääksesi kynnet terveinä ja vahvoina ja joustavina.

Jos huomaat, että rakennekynsissäsi on irtoamisia tai muita vikoja ennen seuraavaa huoltoa, ota yhteyttä meihin mahdollisimman pian. Älä yritä poistaa tai korjata kynsiä itse, sillä tämä voi vahingoittaa kynsiä ja saada aikaan vielä suurempia ongelmia.

Vaikka geelilakkaukset, rakennekynnet ja luonnonkynnen geelaukset ovat erittäin kestävät ja pitkäikäiset, niiden poistaminen tulisi aina tehdä ammattilaisen toimesta, jotta omat kynnet eivät vahingoitu. 

Geelilakkauksen, rakennekynsien tai luonnonkynnen geelauksen poistoon sisältyy aina manikyyri ja lisäpalveluina voi halutessaan valita tehokkaan IBX luonnonkynnen korjaus hoidon joka on suunniteltu vahvistamaan ja suojaamaan heikkoja, hauraita ja ohuita kynsiä. Hoitoaine tunkeutuu kynnen pintakerrosten läpi ja sitoutuu kynnen keratiinikuituihin, mikä auttaa vahvistamaan kynsiä sisältäpäin.

IBX-hoitoa suositellaan toistettavan useita kertoja, jotta kynnet saavat kunnolla vahvistusta ja suojaa. Hoitoaika ja toistokerrat vaihtelevat yksilöllisesti kynsien kunnon mukaan. On kuitenkin tärkeää muistaa, että IBX-hoito ei ole ratkaisu kaikkiin kynsiin liittyviin ongelmiin. Jos kynsissä on vakavia ongelmia, suosittelemme ensin lääkärissä käyntiä ennen kynsipalveluiden varaamista.

Ilmoita, kun saatavilla. Anna sähköpostiosoitteesi ja saat ilmoituksen, kun tuotetta on varastossa.