Pavan Henna-tatuoinnit

Luonnollista Kauneutta ja kulttuuriperinnettä!

Haluamme esitellä sinulle ainutlaatuisen yhdistelmän kauneutta ja kulttuuria – Pavan Henna Tatuoinnin. Henna-tatuoinnit ovat taiteenmuoto, joka juontaa juurensa tuhansien vuosien taakse ja on osa monien kulttuurien perinnettä. Pavan Henna yhdistää tämän rikkaan historian nykyaikaiseen kauneudenhoitoon.

Henna-kuningatar, Pavan Henna -brändin kasvot Pavandeep, on brittiläisen imperiumin mitalilla palkittu hennataiteilija. Hän on henkilökohtaisesti kouluttanut meitä Suomessa ja hallitsee kaksi Guinnessin maailmanennätystä maailman nopeimpana hennataiteilijana. Brittien leijonan luolasta hän sai upean diilin tuleviin Pavan Henna -tuotteisiin!

Hoitolassamme käytämme Pavan Black Jaqua -hennaa, joka on peräisin Genipa Americana -nimisen Jaqua-hedelmän mehusta.

Olemme ylpeitä edustamassa Pavan Hennaa Suomessa ja koulutamme jatkossa tulevia henna-artisteja ympäri Suomea. Voit myös pyytää meidät polttareihin, synttäreille tai tapahtumaan, missä voimme luoda henna-taidetta juuri sinun tilaisuuteesi.

Varaa Pavan Henna aika ja tule kokemaan tämä maaginen kauneuskokemus!

Pavan Jaqua Black Henna

Valitse turvallinen vaihtoehto mustalle hennalle – Pavan Jaqua Henna ei sisällä kemikaaleja ja on täysin luonnollinen.

Pavan Jaqua-henna on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista kuten kuivatusta Jagua-mehusta (Genipa americana), ruokosokerista, ksantaanikumista ja sitruunahaposta. Tämä ainutlaatuinen seos tarjoaa luonnollisen ja turvallisen vaihtoehdon kehon taiteen luomiseen.

Jaqua-henna luo syvän, tumman värin ilman kemikaaleja. Ruokosokeri ja ksantaanikumi säilyttävät seoksen koostumuksen, kun taas sitruunahappo lisää stabiilisuutta.

Kun Jaqua-hennaa levitetään iholle, se syvenee mustaksi väriltään 12–14 tunnin kuluessa.

Sen sijaan että tatuoinnit olisivat pysyviä, nämä väliaikaiset Pavan Henna tatuoinnit kestävät iholla noin kahden viikon ajan, joten voit nauttia taiteesta ihollasi luonnollisesti, turvallisesti ja huolettomasti.

Pavan Original Brown Henna

Pavan Henna Brown -sävy on runsaspigmenttinen, tummanruskea pasta, jonka väri säilyy iholla 10 päivästä jopa 2 viikkoon!

Tämä ainutlaatuinen henna sisältää olennaisia aromaterapeuttisia öljyjä, ja sen syvä, tumma väri saavuttaa huippunsa 48 tunnin kuluessa. Tuote on turvallinen kaikille ihotyypeille, eikä allergiatestiä välttämättä tarvita.

Mikäli asiakkaalla on todettu yliherkkyyttä, suosittelemme tekemään allergiatestin ennen varsinaista hennakäsittelyä. Testi tehdään yleensä ranteeseen tai kyynärpäähän, ja suosittelemme sen tekemistä 24-48 tuntia ennen varsinaista hennakäsittelyä. Näin varmistamme, että tuotteemme sopivat hyvin juuri sinun ihotyypillesi.

Pavan White Henna

Tämä suosittu valkoinen hennaväri on kaunis ja imarteleva kaikille ihon sävyille. Se tarjoaa suositun vaihtoehdon perinteisemmälle ruskealle hennalle. Nolla sitoutumista, nolla vaivaa hennan kanssa! Väri säilyy iholla 24 tuntia.

Luonnollinen, myrkytön ja vegaaninen – tämä hennapasta asettuu iholle jättämättä tahraa ja on erittäin helppo pestä pois.

Ideaali tilanteisiin, kuten lomamatkoille, festivaaleille tai juhliin, kun haluat erottua joukosta. Soveltuu kaikille ikäryhmille ja ihon sävyille, tarjoten upean vaihtoehdon perinteisille hennakuvioille ja mullistaen sen, mitä tiedämme hennasta!

Ilmoita, kun saatavilla. Anna sähköpostiosoitteesi ja saat ilmoituksen, kun tuotetta on varastossa.