Ihokarvojen poisto

Tarjoamme sokerointi- ja vahauspalveluita eri kehon alueille. Sokerointi ja vahaus ovat tehokkaita tapoja poistaa karvoja kehosta.

Sokerointi on hellävaraisempi iholle ja kuorii ihoa samalla, kun taas vahaus on nopeampi tapa poistaa karvoja.

Sokerointi ja vahaus ovat myös hygieenisempiä menetelmiä joka sopii erityisen hyvin herkälle iholle, sillä ne eivät ärsytä ihoa yhtä voimakkaasti kuin höylääminen. Sokerointi/vahaus myös vähentää karvojen kasvua ja tekee niistä ohuempia.

Sokerointi ja vahaus palveluissa käyttämme erittäin laadukkaita Skin Candy ja Depileve tuotteita  jotka ovat hellävaraisia iholle. Tuotteet ovat myös turvallisia ja sisältävät laadukkaita ainesosia. Sokeroinnin/vahauksen jälkeen iho on pehmeä ja sileä, ja asiakkaat voivat nauttia karvattomasta ihosta jopa viisi viikkoa.

Ihokarvojen poisto palveluihimme kuuluvat muun muassa sokerimassaa käyttäen brasilialainen “brassi”, bikinialueet, kainalot, pakarat ja sääret. Selän alue ja käsivarret. Kasvojen alueella käytämme vahaa.

Kaikki sokerointi/vahaus palvelut suorittaa ammattitaitoinen  kosmetologi Mai, joka varmistaa asiakkaan miellyttävän ja turvallisen kokemuksen.

Suosittelemme noin 4-5 viikon hoitoväliä karvanpoistoon sokeroinnilla tai vahauksella.

Kun varaat aikaa ihokarvojen  poistopalveluun, on tärkeää ottaa huomioon muutamia asioita varmistaaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen ja tuloksen. Karvojen tulee olla riittävän pitkiä, jotta sokerointi on tehokasta, mutta ei liian pitkiä, jotta sokerimassa ei takerru niihin liikaa. Jos käytät höylää karvojen poistoon, suosittelemme 2vk kasvuaikaa ihokarvoille ennen hoitoon tuloa jotta saamme parhaimman lopputuloksen.

Kanta-asiakkaille tarjoamme alle 5vk huoltovälille aina edullisemman huoltohinnan. Uusille asiakkaille tutustumistarjous -50% alennus ensimmäisestä sokeroinnista tai vahauksesta yhdelle alueelle lukuunottamatta brassi tai selän alueen karvojen poistoa. (Mainitsethan alennuksen varausta tehdessäsi.)

Sokerointi

Sokerointi on erittäin tehokas karvanpoistomenetelmä, joka antaa pitkäkestoisen tuloksen. Sokerointi on myös luonnollinen, hellävarainen ja hygieeninen tapa poistaa karvat ilman kemikaaleja tai muita haitallisia ainesosia.

Sokeroinissa käytetään tahnamaista sokerimassaa, joka sisältää vain muutamia yksinkertaisia ainesosia kuten sokeria, vettä ja sirtuunamehua.

Sokerointimassoja valmistavilta bärndeiltä sokerointiin tarkoitettuja tuotteita on saatavilla monissa eri koostumuksissa ja tuoksuissa. Valmiit sokerointimassat voivat sisältää muitakin ainesosia, kuten kasviöljyjä, hunajaa, ja muita luonnollisia ainesosia, jotka tekevät massasta vieläkin hellävaraisemman iholle.

Sokerointi tehdään käyttämällä sokerimassaa, joka levitetään iholle vastakarvaan. Sokerimassa tarttuu karvoihin ja poistaa ne juuresta asti, jolloin iho pysyy sileänä pidempään.

Sokerointi tapahtuu yleensä seuraavasti: ensin iho puhdistetaan ja kuivataan huolellisesti. Sitten sokerimassaa levitetään ohut kerros haluttuun kehonosaan. Sokerimassaa painellaan tiukasti ihoa vasten ja vedetään sitten nopeasti vastakarvaan karvojen kasvusuuntaan. Tämä poistaa karvat juurineen. Kun sokerointi on tehty, iho puhdistetaan ja rauhoitetaan tarvittaessa.

Vahaus

Vahaus on nopea ja tehokas tapa poistaa karvat pienistä kuin suuriltakin ihoalueilta, kuten kasvot,  jalat, kainalot, bikiniraja ja selkä. Vahaus voi myös auttaa vähentämään karvojen kasvua pitkällä aikavälillä, mikä tarkoittaa, että karvat kasvavat hitaammin ja ovat ohuempia.

Vahaus tehdään nykyään filmivahalla, joka levitetään iholle puu aplikaattoreita käyttäen karvojen kasvusuuntaan. Kun vaha on jähmettynyt, vahakappale irrotetaan iholta nopealla liikkeellä vastakarvaan. Tämä poistaa karvat juurineen, jolloin uusien karvojen kasvu kestää pidempään.

Vaha on yleensä valmistettu luonnollisista aineksista, kuten mehiläisvahasta, hunajasta ja pihkasta. Yleisesti hoitoloissa käytettävät vahat ovat synteettisesti valmistettuja jotka sisältävät erilaisia öljyjä ja kemikaaleja, kuten parafiinia, polyeteeniä, glyseriiniä ja väriaineita.

Nykyään filmivahat ovat erittäin hellävaraisia ja sopivat herkällekin iholle.

Ihokarvojen vahauksessa toimenpide on sama kuin sokeroinnissa mutta levitys ja poisto on eri.

Ennen & jälkeen

Ennen ihokarvojen poistoa on tärkeää huolehtia ihosta, jotta poisto sujuu mahdollisimman hyvin ja iho ei vaurioidu.

Tässä muutamia asioita, jotka kannattaa huomioida ennen ihokarvojen poistoa:

  1. Kuori ihoa kevyesti pari päivää ennen poistoa. Kuorinta auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa, joka voi estää karvojen poiston.

  2. Pidä iho kosteutettuna ennen poistoa. Kosteus auttaa ihoa pehmenemään, jolloin karvojen poisto on helpompaa ja vähemmän kivuliasta.

  3. Vältä auringossa oleilua ja solariumia vähintään 24 tuntia ennen poistoa. Aurinko voi ärsyttää ihoa ja tehdä siitä herkemmän karvojen poistolle.

  4. Kuukautiset eivät haittaa toimenpidettä. Suosittelemme tamponin käyttöä ennen toimenpiteeseen tuloa.

 

Ihokarvojen poiston jälkeen on tärkeää huolehtia ihosta, jotta se pysyy terveenä ja kauniina. Tässä muutamia asioita, jotka kannattaa huomioida ihokarvojen poiston jälkeen:

  1. Vältä saunomista ja kuumia suihkuja vähintään 24 tuntia poiston jälkeen. Kuumuus voi ärsyttää ihoa ja tehdä siitä herkemmän tulehduksille.

  2. Vältä rankkaa liikuntaa ja hikoilua vähintään 24 tuntia poiston jälkeen. Hikoilu voi ärsyttää ihoa ja tehdä siitä herkemmän tulehduksille.

  3. Käytä kosteuttavaa voidetta poiston jälkeen. Kosteus auttaa ihoa palautumaan ja vähentää ärsytystä.

  4. Vältä käyttämästä tiukkoja vaatteita poiston jälkeen. Tiukat vaatteet voivat hieroa ihoa ja tehdä siitä herkemmän tulehduksille.

  5. Iholle voi tulla pientä ärsytystä hoidetulle alueelle muutamaksi päiväksi mikä ei ole vaarallista.
Ilmoita, kun saatavilla. Anna sähköpostiosoitteesi ja saat ilmoituksen, kun tuotetta on varastossa.