Pavan Henna

Pavan Henna Tatuointi – Kauneus ja Kulttuuri kohtaavat

Pavan Henna Tatuointi on enemmän, kuin vain väliaikainen ihonkoristelu – se on ainutlaatuinen kauneus- ja kulttuurikokemus, joka yhdistää perinteen ja taidon. Tämä kaunis tatuointimuoto käyttää luonnollista hennaväriä, joka perustuu Lawsonia inermis -kasviin.

Värikäs ja kivuton vaihtoehto

Henna-tatuointi tarjoaa värikkään ja kivuttoman vaihtoehdon pysyville tatuoinneille. Perinteitä kunnioittaen se on suosittu tapa yhdistää kauneus ja kulttuuri. Pavan Henna Tatuoinnilla voit ilmaista itseäsi luovasti ja samalla kunnioittaa perinteen kauneutta.

Palkittu Taide ja Maailmanennätykset

Pavan Henna Tatuointi ei ole vain kauneutta, vaan se on myös taidetta ja osaamista. Pavan on palkittu Brittiläisen imperiumin mitalilla vuonna 2018 ja hallitsee kaksi Guinnesin maailmanennätystä maailman nopeimpana hennataiteilijana. Hänen taituruutensa ja innovatiivisuutensa ovat vieneet Pavan Hennan ympäri maailmaa.

Henna Tatuointi – Elävä Perinne

Pavan Henna Tatuointi on enemmän kuin väriä iholle; se on elävä perinne, joka kutsuu sinut kokemaan kauneuden ja kulttuurin lumon. Olitpa vasta aloittanut tai kokenut ammattilainen, Pavan Henna Tatuointi avaa oven tähän ainutlaatuiseen maailmaan, jossa jokainen tatuointi kertoo tarinan ja jokainen hetki on taidekokemus.

Pavan Kurssin sisältö

Pavan Henna tatuointikurssi avaa mahdollisuuden oppia hennataiteilun saloja maailman nopemmailta hennataiteilijalta, Pavanilta. Kurssi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia taitoja ja tekniikoita, jotka liittyvät hennatatuointeihin.

Koulutuksen hinta:

Yksityinen: 576,50€ sis. ALV24%

Ryhmä: 295€ sis. ALV24%

Koulutukseen sisältyy:

Pavan Henna -koulutus Sertifioidun kouluttajan kanssa klo 10–16.30 tai sovitusti tampereen liikkeessämme.

Pavan Henna -sertifikaatin

Pavan Henna -aloituspakkauksen (arvo 95€ sis. alv 24%)

Laajan koulutusmanuaalin sekä harjoitusalustoja

Pääsy Pavan Henna Materiaalipankkiin

Lounaan ja pientä purtavaa sekä juotavaa koulutuspäivänä

 

Tämän kurssin avulla voit oppia luomaan kauniita ja merkityksellisiä henna-tatuointeja niin juhliin kuin arkeen.

Kurssi mahdollistaa uudenlaisen kauneusalan taidon sekä kulttuurillisen tiedon omaksumisen ja se on suunniteltu tarjoamaan mahdollisuuden kehittyä hennataiteen ammattilaisiksi olit sitten jo kauneusalalla tai haluat aloittaa urasi aloittelija.

Opetus perustuu Pavanin opetuksiin ja antaa sinulle tarvittavat taidot tarjotaksesi asiakkaillesi ainutlaatuisia kauneuselämyksiä. 

Kurssin avulla voit erottua kauneusalan ammattilaisena ja tarjota asiakkaillesi tyylikkäitä ja kulttuurisesti rikkaita henna-tatuointeja.

Pavan Hennat ovat:
– Eettisesti valmistettuja

-PPD vapaa
– Luomua
– Pitkäkestoinen
– Vegaani

Pavan Henna tatuointi yhdistää taiteen, kulttuurin ja kauneuden. Tätä ainutlaatuista konseptia ei ole vielä saatavilla missään Suomessa, joten ole ensimmäisten joukossa kokemassa ja tarjoamassa tätä maagista kauneuskokemusta

Ilmoita, kun saatavilla. Anna sähköpostiosoitteesi ja saat ilmoituksen, kun tuotetta on varastossa.