KURSSIT

Täältä löydät online -kurssimme!

verin-professionele-gellak-voor-een-betaalbare-prijs

Verin Gellak tuote-esittely

Tämä kurssi on kaikille ilmainen!

The Product Book

Voit ladata kattavan tuoteluettelomme PDF-muodossa, joka on suomeksi käännetty. Olipa valintasi ilmainen versio (fin/eng) tai erillinen PDF-lataus, meillä on kaikki tarvittava tarjolla kynsitaiteesi tukemiseen!

Tulevat kurssit ja tapahtumat

Haluatko oppia maailman nopeimmalta hennataiteilijalta, Pavanilta, ja samalla erottua kauneusalalla tarjoamalla ainutlaatuista palvelua, jossa kulttuuri ja taide yhdistyvät? Nyt se on mahdollista, sillä toukokuussa starttaavat Pavan Henna Tatuointi Ryhmäkoulutukset ympäri Suomen! 

Ryhmäkurssin hinta: hlö/295€ sis. alv 24%

Koulutus sisältää:

Pavan Henna -koulutus sertifioidun kouluttajan johdolla klo 10–16.30

 • Pavan Henna -sertifikaatin
 • Pavan Henna -aloituspakkauksen (arvo 95€ sis. alv 24%)
 • Oppilaslisenssi voimassa 4kk, 85€ sis. alv 24%, joka sisältää pääsyn Mai Beauty Shop App Pavan Henna Materiaalipankkiin
 • Lounas, pientä purtavaa sekä juotavaa koulutuspäivänä
 
Voit maksaa koulutuksen myös Klarna osamaksulla sopivissa kuukausittaisissa erissä.

📍 Koulutus toteutetaan sertifioitujen Pavan Henna kouluttajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa eri paikkakunnilla!

Tule oppimaan luomaan kauniita ja merkityksellisiä henna-tatuointeja juhliin ja arkeen! Koulutus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä hennataiteen ammattilaiseksi, olit sitten jo alalla tai vasta aloitteleva.

Pavan Hennat ovat eettisesti valmistettuja, luomua, pitkäkestoisia ja vegaanisia. Opi yhdistämään taide, kulttuuri ja kauneus Pavan Henna Tatuointi -koulutuksessa!

Hae mukaan ryhmäkoulutukseemme ja ole ensimmäisten joukossa kokemassa ja tarjoamassa tätä ainutlaatuista kauneuskokemusta.

Luo historiaa ja liity joukkoomme – varaa paikkasi nyt!

Pavan Henna tatuointikurssi avaa mahdollisuuden oppia hennataiteilun saloja maailman nopeimmalta hennataiteilijalta, Pavanilta.

Kurssi tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden hankkia taitoja ja tekniikoita, jotka liittyvät henna tatuointeihin.

Koulutuksen hinta: 576,50€ sis. ALV24%

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa koulutus Klarna osamaksulla. Näin voit jakaa koulutuksen maksun kätevästi osiin sopivilla kuukausittaisilla erillä.

Koulutukseen sisältyy:

 • Pavan Henna -koulutus Sertifioidun kouluttajan kanssa 06.04.2024 klo 10–16.30
 • Pavan Henna -sertifioinnin
 • Pavan Henna -aloituspakkauksen. Arvo 95€ sis. ALV24%
 • Oppilas lisenssi voimassa 4kk. 85€ sis. ALV24% jolla pääsy Mai Beauty Shop App Pavan Henna Materiaalipankkiin.
 • Lounas ja pientä purtavaa sekä juotavaa koulutuspäivänä

Tämän kurssin avulla voit oppia luomaan kauniita ja merkityksellisiä henna-tatuointeja niin juhliin kuin arkeen.

Kurssi mahdollistaa uudenlaisen kauneusalan taidon sekä kulttuurillisen tiedon omaksumisen, ja se on suunniteltu tarjoamaan mahdollisuuden kehittyä hennataiteen ammattilaisiksi olit sitten jo kauneusalalla tai haluat aloittaa urasi aloittelijana.

Opetus perustuu Pavanin opetuksiin ja antaa sinulle tarvittavat taidot tarjotaksesi asiakkaillesi ainutlaatuisia kauneuselämyksiä.

Kurssin avulla voit erottua kauneusalan ammattilaisena ja tarjota asiakkaillesi tyylikkäitä ja kulttuurisesti rikkaita henna-tatuointeja.

Pavan Hennat ovat:

 • Eettisesti valmistettuja
 • Luomua
 • Pitkäkestoinen
 • Vegaani

Pavan Henna tatuointi yhdistää taiteen, kulttuurin ja kauneuden. Tätä ainutlaatuista konseptia ei ole vielä saatavilla missään Suomessa, joten ole ensimmäisten joukossa kokemassa ja tarjoamassa tätä maagista kauneuskokemusta.

Kouluttautumalla Pavan Henna tatuoijaksi avaat mahdollisuuden tarjota tätä kaunista palvelua kaikenikäisille, sopien erityisen hyvin juhliin ja festivaaleille. Pavan Henna tatuointien tekeminen on luovaa ja kaunista, ja hinnat vaihtelevat 30€- 150€.

Luo historiaa ja liity joukkoomme – hae koulutukseen tästä.

Osta koulutus tästä.

Tule mukaan luomaan tulevaisuuden kauneuskulttuuria!

Hae kouluttajaksi eksklusiiviseen Pavan Henna Tatuointi -koulutukseen.

Pavan hallitsee 2 Guinnessin maailmanennätystä maailman nopeimpana hennataiteilijana sekä palkittu Brittiläisen imperiumin mitalilla vuonna 2018, ohjaa sinua henkilökohtaisesti kouluttajaksi!

Koulutuksen hinta: 2 067,02€ sis. ALV24%

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa koulutus Klarna osamaksulla. Näin voit jakaa koulutuksen maksun kätevästi osiin sopivilla kuukausittaisilla erillä.

Kouluttajakoulutukseen sisältyy:

 • Pavan Henna -koulutus Pavanin kanssa 16.2.2024 klo 10–16.30 Sokos Hotel Tornissa Visio Klubissa, joka tarjoaa upeat näkymät.
 •  Pavan Henna -sertifioinnin Zoomin välityksellä (päivä ja aika sovitaan yhdessä paikanpäällä).
 • Pavan Henna -aloituspakkauksen. Arvo 95€ sis. ALV24%
 • Kouluttaja-lisenssi vuosittain uusittava 120 € sis. ALV24% jolla pääsy Mai Beauty Shop App Pavan Henna Materiaalipankkiin.

Lisäksi tarjoamme:

 • Lounaan hotelli Tornin ravintolassa.
 • Iltapäivän kahvitorin 17. kerroksessa Visio Klubilla, jossa tarjolla hedelmiä, makeaa kahvileipää ja kahvikoneen käyttö.
 • Pöytävarauksen kaikille osallistuneille Sokos Hotel Tornin ravintolassa klo 18, missä voimme rentoutua ja tutustua kouluttajiin sekä Pavaniin.
 • Moro Sky Bar -jatkot.
 • 5% alennuskoodin Sokos Hotel Tornin huonevarauksiin.

Hänen vaikuttava ansioluettelonsa sisältää yhteistyön tunnettujen artistien kanssa kuin Alesha Dixon, Rudimental, Ellie Goulding, Perrie Edwards, Emma Bunton, Judy Dench ja Huda Kattan.

Pavanin ainutlaatuinen osaaminen ja saavutukset tekevät hänestä merkittävän kouluttajan tuleville hennataiteilijoille.

Pavan Hennat ovat:

 • Eettisesti valmistettuja
 • Luomua
 • Pitkäkestoinen
 • Vegaani

Pavan Henna tatuointi yhdistää taiteen, kulttuurin ja kauneuden. Tätä ainutlaatuista konseptia ei ole vielä saatavilla missään Suomessa, joten ole ensimmäisten joukossa kokemassa ja tarjoamassa tätä maagista kauneuskokemusta.

Kouluttajana sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus opettaa Pavan Hennan ilosanomaa omalla paikkakunnallasi. Voit kouluttaa muita Pavan Hennan käyttöön ja jakaa tätä upeaa kulttuurielämystä kaikille kiinnostuneille. Lisäksi saat Mai Beauty Shopista kouluttaja-alennusta Pavan Henna -tuotteisiin.

Luo historiaa ja liity joukkoomme – hae kouluttajaksi tästä.

Nelipäiväinen intensiivikurssi johdattaa sinut syvälle rakennekynsien saloihin. Tämä on mahdollisuutesi luoda upeita kynsiteoksia ja kehittää ammattitaitoasi.

Kurssin Sisältö:

Lähiopetuspäivä: Itsenäinen Opiskelu

Valmistaudu kurssiin itsenäisesti ennen ensimmäistä lähiopetuspäivää. Opiskele teoriaa verkossa Mai Beauty Academy appissä ja katso opetusvideoita, jotka antavat sinulle vahvan pohjan tuleville käytännön harjoituksille.

1. Lähiopetuspäivä: Aloituspakkaus ja Teoriaharjoitukset

Ensimmäisenä päivänä käydään läpi aloituspakkaus ja tutustutaan tuotteisiin powerpoint-esityksen avulla. Tarkastellaan myös etukäteen suoritettua teoriaa kysymysten avulla. Ensimmäinen käytännön harjoitus on uusien rakennekynsien muotoilu neliöstä ovaaleiksi.

2. Lähiopetuspäivä: Muotojen Vaihtelu

Toisena päivänä jatketaan uusien rakennekynsien luomista toiselle käden mallille, tällä kertaa muodon ollessa manteli. Toisen päivän neliömäiset kynnet muotoillaan nyt ovaaleiksi, ja harjoitellaan erilaisten muotojen hallintaa.

3. Lähiopetuspäivä: Huolto ja Ylläpito

Kolmantena päivänä keskitytään huoltoon. Opit ylläpitämään ja hoitamaan luotuja rakennekynsiä. Harjoitellaan huoltokäyntiä ja paneudutaan huoltoon liittyviin käytännön näkökohtiin.

4. Lähiopetuspäivä: Ongelmatilanteiden Ratkaisu

Neljäntenä päivänä käsitellään mahdollisia ongelmatilanteita, joita olet saattanut kohdata. Kartoitamme yhdessä ratkaisuja ja opettelemme poiston yhteen kynteen sekä muiden kynsien samanaikaisen huollon.

Näyttöpäivä: Käytännön Taitojen Esittely ja Arviointi 6 kk Kuluttua

Näyttöpäivän ohjelma tarkennetaan ja suunnitellaan tarpeiden mukaan. Näytä käytännön taitosi ja saa henkilökohtaista palautetta kuoluttajilta.

Jatkuva Tuki ja Seuranta

Saat tarkennetut kotitehtävät ja itsensä arviointia tukevat ohjeet. Jatkamme yhteistyötä ja varmistamme, että olet valmis 6 kuukauden kuluttua näyttöpäivään. Tarjoamme jatkuvaa tukea matkallasi kohti pätevyyttä. 

Koulutuksissa kouluttajina toimivat Jasmin Pihlman & Elina Uski omilla alueillaan sekä Mai Beauty ympäri suomea.

Ilmoita, kun saatavilla. Anna sähköpostiosoitteesi ja saat ilmoituksen, kun tuotetta on varastossa.