Mai Beauty kauneudenhoito-
palvelut

Mai Beauty on vuodesta 2011 lähtien pieni arvostettu kauneudenhoito yritys, joka välittää tyytyväisyydestäsi. 

Toimimme Suomessa, Pirkanmaalla Tampereen Tammelassa. Tarjoamme asiakkaille poikkeuksellisia ja yksilöllisiä hoitoja, jotka tekevät heidän hoitokokemuksestaan miellyttävän.

Meillä on etsimäsi kauneudenhoitopalvelut, ammattimainen kauneuskonsulttitiimimme tarjoaa sinulle monia kauneuspalveluita ja erikoislaitehoitoja. Alta löydät listan mitä muuta palveluita meillä on tarjota sinulle tai yrityksellesi. Alla lista palveluista ja online ajanvaraus.

Ripset

Kynnet

Kasvohoidot

Meikkaukset

CeroPro Hampaidenvalkaisu

Nuorenna ilmettä ja uskalla hymyillä!

Hampaidenvalkaisu on helppo hoito, joka poistaa elämän aikana tulleita värjäymiä hampaiden pinnalta. Istut vain paikallasi ja annat LED valon tehdä työn. Suuhun asennetaan muotti, joka täytetään valkaisevalla geelillä. Geeli vaihdetaan hoidon aikana kolme kertaa.

Käytössämme on Lux hampaidenvalkaisumenetelmä, joka ei aiheuta kipua tai vahingoita hampaiden kiillettä. Vaaleneminen tapahtuu valkaisugeelin sekä LED valon yhteisvaikutuksesta, ilman hankausta. Hammaslääkärikäyntiä ei tarvita ennen valkaisuun tuloa, mutta pintapuhdistuksen jälkeen tehtävä valkaisu vaikuttaa paremmin. Suussa ei saa olla tulehduksia tai sairauksia valkaisuun tullessa.

Valkaiseva geeli on täysin vegaanista. Tuotteemme ei sisällä peroksidia ja on täysin kivuton toimenpide. Vaikutus kestää hampaissa noin 1-5kk riippuen elintavoista (tupakointi, kahvin, teen ja punaviinin juonti yms.)
Parhaat tulokset saat, jos ylläpidät valkaisua ja käyt hoidossa muutaman kuukauden välein.

Mikroneulaus

Hoidossa käytetään elektronista mesoterapiakynää. Teho perustuu neulojen auheuttamiin pieniin, hyvälaatuisiin ihovaurioihin, jolloin iho alkaa korjata vaurioita ja ihon pintakerros uudistua. Lisäksi pienten pistojen kautta saadaan ihoon imeytettyä huomattavasti tehokkaammin ja enemmän sen tarvitsemia ravintoaineita, jotka eivät muuten pääsisi iho läpi. Käytettävät erikoisseerumit sisältävät vitamiineja, hyaluronihappoa ja antioksidantteja.

Menetelmä on melko kivuton, mutta tarvittaessa iholle voidaan levittää puuduttava voide. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja siitä on apua seuraavissa iho-ongelmissa: kasvojen ja kaulan alueen juonteet ja rypyt, ikääntynyt ja aurongon vaurioittama iho, aknearvet ja muut arvet, valtostunut ja ryhditön iho, hyperpigmentaatio, epätasainen iho ja laajentuneet ihohuokoset sekä ylähuulen yläpuoliset pystyjuonteet. Mesoterapiaa suositellaan sarjana, mutta jo yksi hoitokerta tuottaa tuloksia.

Plasma Pen hoidot

Plasma on erittäin tehokas hoitomuoto ihon kiinteytykseen ilman plastiikkakirurgisia leikkauksia. Plasmahoito eli plasmakynähoito sopii kasvojen alueen lisäksi muillekin ihoalueille, kuten esimerkiksi vatsalle, alleille tai reisille. 

Plasmahoidossa muodostetaan pienenpieni plasmavälähdys / salama ihon ja laitteen hoitopään välille ilman, että laitteen hoitopää koskettaa ihoa. Ihon kosteus yhdessä salaman energian kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns. plasmaa, joka supistaa ja kiinteyttää ihoa. Käsitellyllä ihoalueella ihon toiminnot stimuloituvat ja solujen uusiutuminen vilkastuu pitkäkestoisesti. Kohtaan johon energia on iholla johdettu, muodostuu pieni rupi. Ruven tulee antaa parantua rauhassa ilman, että sen päälle levitetään mitään kosteus- / hoitovoidetta, kylmägeeliä tai meikkiä. Ihoalueen puhdistus on sallittua vain nopeasti vedellä.

PhiBrows Microblading kulmat

Microbladingilla voidaan täydentää kulmakarvoissa olevia aukkoja, korjata väriä, muotoa, symmetriaa tai jos on menettänyt sairautensa takia kulmakarvoja. Microblading sopii siis lähes kaikille. Tekniikka on ideaali heille, jotka haluavat korostaa kulmakarvojaan. Tulokset ovat luonnollisen näköisiä huolimatta siitä, kuinka paljon karvaa on lähtökohtaisesti. Microblading karvatekniikalla voidaan saada kulmakarvat näyttämään upeilta taas. Ne kohottavat ulkonäköä sekä antavat ryhtiä kasvoille.

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentointi on lähes kivuton kosmeettinen tatuointitoimenpide, joka tehdään kestopigmentointilaiteella. Laitteessa käytetään ohuita neuloja, joilla väri viedään kevyesti ihon pintakerroksiin. Tarkoituksena on luoda asiakkaalle kauniit kestopigmentoinnit, korostaen ja parantaen asiakkaan luonnollisia piirteitä. Kestopigmentointi on kestävä ja turvallinen ratkaisu esimerkiksi kulmien, silmienrajausten tai huulirajan korostamiseen. Pigmentoinnit tehdään aina ammattitaidolla, osaavasti ja turvallisesti. Kesto ihotyypistä riippuen 1-5 vuotta riippuen käytettävästä tekniikasta.

Hyaluronihoidot

Erilaisilla hyaluronihoidoilla saamme ihon alle syväkosteutusta ja korjattua ihon vaurioita syvemmältä. Juonteisiin saamme hieman nostetta ja katseeseen.

ryhtiä. Hoidon ansiosta voidaan viedä tarvittava määrä täyteaineita tai hoitavia seerumeita paikallisesti ihoon ja lisätä volyymia kasvoihin esimerkiksi hyaluronihapolla injektioneulalla tai kynällä. Hyaluronihappo johdatetaan ihoon paineen avulla, juuri sitä varten kehitetyillä laitteilla. Hoito on nopeaa ja se vaikuttaa välittömästi. HyaluronPen on paljon vähemmän tuskallinen kuin pistämällä ja hoidot voidaan suorittaa puudutteen kanssa tai ilman. Arpeutumista ei myöskään muodostu.

Ilmoita, kun saatavilla. Anna sähköpostiosoitteesi ja saat ilmoituksen, kun tuotetta on varastossa.