Loppu varastosta

Jagua Gel Tube 10ml

Category:

8.45 ei sisällä alv.

Loppu varastosta

Kuvaus

Jagua Henna tuubi tarjoaa helpon ja tehokkaan tavan luoda tilapäisiä tatuointeja iholle, ja ne ovat mainio vaihtoehto perinteisille hennakartioille.

Jokainen tuubi sisältää 10 ml Jagua-geeliä. Niiden kätevän koon sekä ainutlaatuisen muovikärjen ansiosta voit ottaa ne mukaasi minne tahansa ja säilyttää niitä helposti. Taiteen luominen ei ole koskaan ollut näin helppoa!!

Voit pakastaa Jagua Hennan säilyttääksesi niiden värjäyskyvyn. Yksi 10 ml:n Jagua-geeliputki riittää noin 20 pienen tatuoinnin tekemiseen.

Jagua-geeli valmistetaan Genipa Americana -hedelmästä, joka on peräisin Amazonin sademetsästä. Sitä on käyttänyt alkuperäiskansat vuosisatojen ajan luonnollisena värjäysaineena tatuointeihin ja kehonkoristeluun.

Toisin kuin perinteinen henna, joka tuottaa vain punaruskeita värejä, Jagua-hennageeli tuottaa tumman sinisen-mustan värin, joka on ainutlaatuinen ja huomiota herättävä. Väri kestää noin kaksi viikkoa ennen kuin se haalistuu pois. Se on helppo levittää ja kuivuu nopeasti, mikä tekee siitä kätevän ja hauskan tavan kokeilla kehon taidetta ilman pysyvän tatuoinnin sitoutumista.

Katso opetusvideo tästä.

Jaqua Henna SDS

Henna HSS

Viimeksi katsotut tuotteet

You haven't viewed at any of the products yet.
Ilmoita, kun saatavilla. Anna sähköpostiosoitteesi ja saat ilmoituksen, kun tuotetta on varastossa.